Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Izdelujemo pustne maske

Izdelujemo pustne maske

Nasveti pri izbiri iger in igrač 1. feb. 2024 2 minuti
Tereza Kotilová
Se bodo vaši otroci kmalu udeležili pustovanja in razmišljate, v kaj se bodo preoblekli? Tokrat bodite izvirni in skupaj z otroki izdelajte pustno masko. Poleg tradicionalnih piratov za fante in princesk za dekleta imamo tudi izvirne pustne ideje, ob katerih boste obnemeli.

Izdelujemo pustne maske

Pustovanje je dogodek, povezan s plesno zabavo in povorko. Maškarada je prav tako zelo priljubljena v vrtcih. Mamice imajo tako zelo pomembno nalogo – poskrbeti za kostum. Lahko kupite ali najamete res popoln kostum, vendar to še ne pomeni več veselja. Lastnoročno izdelana maska bo veliko bolj razveselila vsako otroško srce. To je bolj zabavno, bolj ustvarjalno in celo cenejše, kot če bi šli v trgovino in jo kupili.

Sprevod pustnih mask se lahko začne

Možnosti je res veliko, a če nimate izvirne ideje, imamo za vas nekaj idej. Imate radi živali? Potem se lahko v nekaj korakih spremenite v modro sovo ali zvitega zajčka. Pri tem vam bo pomagal naš ustvarjalni komplet za šivanje pustnih mask, s katerim lahko skupaj z otroki sešijete prikupne pustne maske živalic s priloženimi deli iz filca, nitjo in šivanko.

Lastnoročno izdelane pustne maske

Če imate doma pravega pirata ali očarljivo princesko, bo vaša izbira jasna, pa tudi zanje boste pri nas našli navdih. Tokrat so to pustne maske, ki jih lahko pobarvate in so na voljo v različicah za deklice in dečke. Našli boste princeske in pirate, pa tudi številne druge maske, če se boste na koncu premislili.

 


Barve za obraz

Imate svoje lastne in zelo bujne predstave, ki jim ne ustreza nobena vnaprej pripravljena maska? Preizkusite barve za obraz, s katerimi ste lahko maksimalno ustvarjalni. Pri nas boste našli obrazne barve blagovne znamke Djeco v več različicah, ki so pripravljene za takojšnjo uporabo. Samo navlažite gobico ali čopič in začnite barvati. Zelo enostavno jih je nanesti in enako enostavno jih je umiti z vodo in milom ali z oljem za obraz.



Ste izbrali kostum princese? Kaj če bi skupaj z nami ustvarili izvirne bleščeče krone, ki na maškaradnem plesu ne bodo imele konkurence? Če se je vaš mali pustolovec odločil, da bo postal pravi pirat, vam bo prišel prav naš piratski meč.

Za izdelavo boste potrebovali kreativne komplete Izdelaj sam blagovne znamke Djeco.


Zato ne čakajte in začnite z ustvarjanjem. Otroci se bodo zabavali ne le na pustovanju, temveč tudi pri skupni pripravi mask.
Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.