Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Najstniški nahrbtniki Coocazoo 2023: barviti, elegantni, preprosto kul!

Najstniški nahrbtniki Coocazoo 2023: barviti, elegantni, preprosto kul!

Nasveti za starše šolarjev 27. jul. 2023 6 minut
Tereza Kotilová
Najstniški šolski nahrbtniki Coocazoo nemškega proizvajalca Hama so v samem vrhu na trgu. Zaradi domiselnega in izvirnega dizajna so priljubljeni predvsem med najstniki. Omeniti velja tudi uporabo funkcionalnih materialov in natančno izdelavo. Nahrbtniki Coocazoo so stilski, kul, ponujajo veliko prostora in udobja, zlasti za hrbte starejših šolarjev in študentov. S pisanim nahrbtnikom coocazoo bo vsak učenec zagotovo nezgrešljiv!
Najstniški nahrbtniki Coocazoo 2023: barviti, elegantni, preprosto kul!


Blagovna znamka coocazoo

Hama, proizvajalec najstniških nahrbtnikov coocazoo, posveča veliko pozornosti vrhunski izvedbi – tesno sodeluje s fizioterapevti in drugimi strokovnjaki, npr. razvijalci in proizvajalci. Zato so šolski nahrbtniki coocazoo prejeli znak kakovosti AGR, ki dokazuje, da so nahrbtniki ergonomski in prijazni do otrokovega hrbta. Poleg tega so vsi nahrbtniki izdelani iz visokokakovostnih materialov in seveda s pomembnimi varnostnimi elementi.

Najstniški nahrbtniki coocazoo


Ergonomski najstniški nahrbtniki coocazoo 2023

Nemški šolski nahrbtniki coocazoo se odlikujejo na več ravneh – so zelo udobni za nošenje, enostavno jih je prilagoditi z nekaj trakovi, prostor za shranjevanje je zadosten in dobro strukturiran. V toplejših mesecih boste cenili zračno oblazinjeno hrbtišče za popolno kroženje zraka. V deževni sezoni pride za spremembo prav vodoodporna obdelava šolskih nahrbtnikov, vključno z zadrgami, ki znatno poveča vodoodpornost materiala. Zaradi te lastnosti bo nahrbtnik dobro služil ne le v šoli, temveč tudi na potovanjih. Najstniki, ki radi poslušajo glasbo, bodo navdušeni nad režo za slušalke.

Ne oklevajte niti minute in si oglejte novo kolekcijo šolskih nahrbtnikov za leto 2023.

Nezgrešljiv, svojstven dizajn

Najstniški nahrbtniki coocazoo imajo svojstven dizajn, zaradi katerega jih ni mogoče spregledati. Zanje se odločajo tisti, ki imajo radi različne barve, pa tudi tisti, ki imajo raje nahrbtnike brez vzorcev. Prednost nahrbtnika je, da ga lahko kombinirate s praktično najstniško peresnico, denarnico in tako dobite celoten komplet z enakim motivom.

Najstniški nahrbtnik coocazoo

Edinstvena ergonomija: nahrbtniki coocazoo rastejo skupaj z najstnikom

Velika prednost najstniških nahrbtnikov coocazoo je domiseln Easy Grow System. Nahrbtnik je mogoče prilagoditi učenčevi višini od 135 do 180 cm. Nastavitev je zelo preprosta in natančna – z vrtljivim mehanizmom v nahrbtniku nastavite trakove neposredno na hrbtu mladostnika.

Postopek za nastavitev naramnic:

  1. Odprite tekstilni pokrov.
  2. Nekoliko povlecite vrtljivi mehanizem navzgor.
  3. Z zasukom prilagodite trakove.
  4. Nastavite nahrbtnik na potrebno višino.

Postopek nastavitev naramnic coocazoo

Ne pozabite na dodatke

Blagovna znamka coocazoo poskrbi za ujemanje vsake podrobnosti, zato boste v naši ponudbi našli šolske pripomočke z enakim dizajnom kot nahrbtnik.

 
Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.