Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog NOVOST: Silikonska grizala za dojenčke češke blagovne znamke Mimijo

NOVOST: Silikonska grizala za dojenčke češke blagovne znamke Mimijo

Nasveti pri izbiri iger in igrač 3. feb. 2022 2 minuti
Tereza Kotilová
Z veseljem vam letos predstavljamo še eno novost – Mimijo, blagovno znamko, ki z ljubeznijo in skrbjo izdeluje dodatke za dojenčke. V naši ponudbi boste našli ogrlice za dojenje, silikonska in lesena grizala ter druge čudovite stvari. Pridite pokukat bližje.
 NOVOST: Silikonska grizala za dojenčke češke blagovne znamke Mimijo

O blagovni znamki Mimijo

Mimijo je v celoti češka blagovna znamka, ki od leta 2016 ponuja lepo oblikovane in praktične dodatke za najmanjše. Vsi izdelki vsebujejo zdravju varen živilski silikon, ki je odličen pri sproščanju oteklih dlesni in izraščanju zobkov. Izdelki so testirani na Češkem in so primerni za varen stik z usti otrok, mlajših od 3 let.


Silikonske ogrlice za dojenje Mimijo

Silikonska ogrlica za dojenje pomaga dojenčku, da se osredotoči na dojenje, in ga odvrne od bolečega praskanja ali ščipanja ter neprijetnega vlečenja za lase. Prav tako odlično zabava otroka v nosilki ali na dolgih potovanjih, pozneje pa bo služila tudi kot grizalo, kar bo prišlo prav zlasti pri izraščanju zob. Dodaten bonus je, da je to pravzaprav čudovit dodatek v nežnih pastelnih tonih za mamice.


Grizala Mimijo – lesena, silikonska in ropotajoča

Želite imeti doma mirnega in srečnega otroka tudi ko mu izraščajo zobki? Grizala vseh vrst bodo zagotovo v veliko pomoč. Blagovna znamka Mimijo ponuja več različic – od lesenih s silikonskimi dodatki do popolnoma silikonskih in ropotuljastih grizal.


Blagovna znamka Mimijo je v kratkem času postala zelo priljubljena med kupci, zato verjamemo, da jo boste po prvem ogledu in preizkusu vzljubili tudi vi. Vsak izdelek je lahko idealno in zelo praktično prvo darilo za bodočo mamico.
NOVOST: Lepo oblikovani in praktični dodatki za najmanjše od češke blagovne znamke Mimijo
 
Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.