Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Topgal 2024: Nova kolekcija šolskih nahrbtnikov za nižje razrede osnovne šole

Topgal 2024: Nova kolekcija šolskih nahrbtnikov za nižje razrede osnovne šole

Nasveti za starše šolarjev 3. apr. 2024 4 minute
Tereza Kotilová
Pa jo imamo! Predstavljamo vam novo kolekcijo šolskih nahrbtnikov Topgal 2024, ki bo navdušila ne le bodoče prvošolčke, temveč tudi že izkušene osnovnošolce nižjih razredov. Kot vsako leto so vzorci resnično čudoviti. V letošnji kolekciji boste našli privlačne motive, med katerimi bo vsak našel svojega. Menimo, da s kolekcijo Topgal ni treba iskati kompromisov glede zdrave uporabnosti in privlačnega dizajna.

Topgal 2024: Nova kolekcija šolskih nahrbtnikov za nižje razrede osnovne šole

Topgal je tu že 30 let

Svojo pot so začeli pred 30 leti. Danes je češko podjetje Topgal vodilno na trgu, s svojimi 30-letnimi izkušnjami pa svet šolskih torb pelje naprej.


Brezčasni in modni nahrbtniki za dekleta in fante

Predstavljamo vam nove šolske nahrbtnike za nižje razrede osnovne šole priljubljene blagovne znamke Topgal. Kolekcija Topgal 2024 ponuja brezčasne in trendovske modele za dekleta in fante, ki bodo na hrbtih vaših šolarjev nepogrešljivi. Vsak kos je v nečem izviren. Vendar dizajn ni vse. Blagovna znamka Topgal v prvi vrsti razmišlja o zdravem nošenju. Pri oblikovanju nahrbtnikov Topgal so upoštevani zelo visoki standardi in opravljeni strogi testi. Pomembno je, da se otrok počuti udobno in da se njegov hrbet zdravo razvija.

Lahko ste prepričani, da imajo vsi Topgalovi šolski nahrbtniki ergonomsko oblikovano hrbtišče in in so dovolj oblazinjeni na nastavljivih naramnicah. Tudi varnost ni zanemarjena, zato so odsevni elementi samoumevni.
 
»Topgalovi oblikovalci dobro vedo, da se otroci otroških motivov hitro naveličajo in jim v nekaj mesecih morda ne bodo več všeč. Zato pozorno spremljajo trg ter izbirajo motive in barve, ki bodo dovolj modni v prihodnji sezoni. Njihova zbirka je tako priljubljena in uspešna zato, ker pri izbiri novih motivov med drugim ocenjujejo uspeh lanske zbirke,« dodaja Kristýna Křížová, mama treh otrok in lastnica Agatinega sveta

Šolski nahrbtniki Topgal 2024


Topgal 2024 nahrbtniki za prvošolce

Izbirate nahrbtnik za bodočega šolarja in ste prepričani, da bo to blagovna znamka Topgal? Potem si podrobneje oglejte modele AIRA,BEBE, DIDI, KIRA, ELLY, COCO, BAZI ali ENDY. Za majhne hrbte so idealna izbira.

Enoprostorska torba AIRA je ultralahka različica klasične torbe. Poseben hrbtni sistem je anatomsko prilagojen otroškim hrbtom od 110 cm naprej. Enostavno rokovanje pri odpiranju in zapiranju torbe zaradi posebej razvite plastične ključavnice z magnetom. Torba ima trdno vodoodporno dno z nogami. Modeli BEBE, DIDI in KIRA so tudi enoprostorski.

Za majhne začetnike sta primerna tudi lahka modela BAZI in ENDY, ki tehtata manj kot 1 kg! Vendar pa lahko s svojo prostornino služita vse do tretjega razreda.

Model COCO pa je eden najbolj vsestranskih modelov s tremi prostori, ki ga bo otrok lahko uporabljal od prvega do šestega razreda.


Nahrbtniki Topgal 2024 za drugo triado osnovnih šol

Če se vaš neveden prvošolec med počitnicami spremeni v široko razgledanega drugošolca ali ga čaka prehod v višji razred, lahko posežete po nekoliko večjih in prostornejših modelih. To so dvoprostorski šolski nahrbtniki ALLY, CODA, KIMI, LYNN, MIRA. Ti obsežnejši nahrbtniki bodo šoloobveznemu otroku služili celo drugo triado.
 
In kako je mogoče, da bo takšen nahrbtnik rasel skupaj z vašim otrokom in ga bo lahko nosil vse do začetka tretje triade? Hrbtni sistem Topgalovih šolskih nahrbtnikov ima oblazinjene, ergonomsko oblikovane in nastavljive trakove, ki so bistveni za udobno nošenje. Seveda je na voljo višinsko nastavljiv prsni pas.


Oglejte si tudi naše ugodne komplete šolskih nahrbtnikov in torb z enakim dizajnom.
 

 

7 razlogov, zakaj izbrati ravno Topgalove šolske nahrbtnike?

Še vedno oklevate? Tukaj je končni povzetek – 7 razlogov, zakaj izbrati ravno nahrbtnik česke blagovne znamke Topgal.
  1. Ergonomsko oblikovan hrbet s čvrstim sistemom oblazinjenja – ščiti šolarjev hrbet pred pritiskom shranjenih šolskih potrebščin.
  2. Teža šolskega nahrbtnika – zaradi uporabljenih lahkih materialov nahrbtniki tehtajo približno 1 kg.
  3. Nastavljive naramnice – nahrbtnik ustrezno porazdeli obremenitev na celoten hrbet.
  4. Češki proizvajalec s tradicijo – nahrbtniki imajo oznako "češka kakovost".
  5. Sodobni nahrbtniki s kakovostnim dizajnom – privlačni dizajni na materialih najboljše kakovosti.
  6. Praktična notranja razporeditev žepov – veliko organiziranega prostora za vse šolske potrebščine ter za prigrizke in manjše predmete.
  7. Varnostni elementi – odsevni elementi za zaščito v temi so na vseh štirih straneh nahrbtnika.
Topgal 2024
 
Imate doma učenca druge triade osnovne šole ali še starejšega otroka? Tudi za vas imamo popoln Topgalov šolski nahrbtnik.
Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.