Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

GraviTrax Katapult

Popolna zabava za vso družino, kot nalašč za ustvarjalne in radovedne otroke. Razširitveni komplet za komplet GraviTrax. Premagovanje ovir! Zahvaljujoč katapultu bo vaša kroglica letela po zraku kljub zemeljski privlačnosti. S priključitvijo katapulta na začetni komplet GraviTrax® bo vaša kroglica še bolj navdušena. Več možnosti — več zabave! Želim vedeti več
10,99 €
Na zalogi
Vročitev
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Razširitveni komplet za komplet GraviTrax. Premagovanje ovir! Zahvaljujoč katapultu bo vaša kroglica letela po zraku kljub zemeljski privlačnosti. S priključitvijo katapulta na začetni komplet GraviTrax® bo vaša kroglica še bolj navdušena. Več možnosti — več zabave!

Komplet vključuje: 1 aktivni del Katapult, 4 kroglice, 10 rezervnih gumijastih obročev.

Nadzirajte gravitacijo s stezo kroglic GraviTrax. Popolna zabava za vso družino, kot nalašč za ustvarjalne in radovedne otroke. Z uporabo 18 različnih gradbenih elementov lahko sestavite zanimive in vznemirljive steze. Komplet spodbuja ustvarjalnost, logično razmišljanje in razvija tehnične spretnosti. Med igro steze s kroglico se bodo otroci na zabaven način seznanili tudi z zakoni fizike. Ugotovili bodo, kako delujeta magnetizem in gravitacija.

Steza s kroglicami GraviTrax je primerna za otroke od 8. leta dalje in za vse odrasle do 99. leta.

S pomočjo najrazličnejših gradbenih komponent in tirov je mogoče načrtovati, preizkušati in izvajati akcijske steze s pametno uporabo zakonov fizike. Pripravljene kartice bodo olajšale začetke proste gradnje in gradnje s pomočjo različnih logičnih in akcijskih delov. V tem primeru je potovanje tudi cilj!

Dimenzije paketa so 19 x 19 x 4,8 cm.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec GraviTrax
Dimenzije 19 x 19 x 4,8 cm
Izdelano v Evropi ano
Leta od 9 let, od 12 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo logiko, motoriko, orientacijo, domišljijo
Tip igrače sestavljanke
EAN 4005556275090
Koda izdelka Gravi_2427509
Dodatki
Alternativni izdelki
5,0
1x
0x
0x
0x
0x