Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

GraviTrax Lopatka

Razširitveni komplet za komplet GraviTrax. Pridobite novo energijo! Z lopatko bo šla vaša žoga še dlje. S priključitvijo lopatke na začetni komplet GraviTrax® bo vaša kroglica še bolj navdušena. Kako dolgo se bo vaša kroglica kotalila z lopatko v stezi? Zahvaljujoč temu razširitvenemu kompletu bo gradnja in konstrukcija iz inovativnega kompleta GraviTrax vedno bolj zanimiva in razburljiva! Več možnosti — več zabave! Želim vedeti več
10,99 € z DDV
Tega izdelka zdaj žal ni mogoče naročiti.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Razširitveni komplet za komplet GraviTrax. Pridobite novo energijo! Z lopatko bo šla vaša žoga še dlje. S priključitvijo lopatke na začetni komplet GraviTrax® bo vaša kroglica še bolj navdušena. Kako dolgo se bo vaša kroglica kotalila z lopatko v stezi? Zahvaljujoč temu razširitvenemu kompletu bo gradnja in konstrukcija iz inovativnega kompleta GraviTrax vedno bolj zanimiva in razburljiva! Več možnosti — več zabave!

Komplet vključuje: 1 aktivni del lopatke, 1 dolga tirnica, 2 srednje dolgi tirnici, 3 kratke tirnice.

Nadzirajte gravitacijo s stezo kroglic GraviTrax. Popolna zabava za vso družino, kot nalašč za ustvarjalne in radovedne otroke. Z različnimi gradbenimi elementi lahko sestavite zanimive in vznemirljive steze. Komplet spodbuja ustvarjalnost, logično razmišljanje in razvija tehnične spretnosti.

Med gradnjo se lahko seznanite s fizikalnimi zakoni magnetizma, kinetike in gravitacije v zabavni obliki. Za ta osnovni komplet lahko dokupite različne razširitve. Steza s kroglicami GraviTrax je primerna za otroke od 8. leta dalje.

S pomočjo najrazličnejših gradbenih komponent in tirov je mogoče načrtovati, preizkušati in izvajati akcijske steze s pametno uporabo zakonov fizike. Pripravljene kartice bodo olajšale začetke proste gradnje in gradnje s pomočjo različnih logičnih in akcijskih delov. V tem primeru je potovanje tudi cilj!

Dimenzije paketa so 19 x 19 x 5 cm.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec GraviTrax
Dimenzije 19 x 19 x 4,8 cm
Izdelano v Evropi Da
Leta od 9 let, od 12 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo logiko, motoriko, orientacijo, domišljijo
Tip igrače sestavljanke
EAN 4005556260737
Koda izdelka Gravi_2426073
Dodatki
Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!