Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

GraviTrax Stavba

Popolna zabava za vso družino, kot nalašč za ustvarjalne in radovedne otroke. Razširitveni komplet za komplet GraviTrax. S tem kompletom boste svojo stezo kroglic razširili z dodatnimi matičnimi ploščami in drugimi gradbenimi elementi, ki jih boste vključili v začetni komplet GraviTrax. Več možnosti — več zabave! Želim vedeti več
19,99 € z DDV
Tega izdelka zdaj žal ni mogoče naročiti.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Razširitveni komplet za komplet GraviTrax. S tem kompletom boste svojo stezo kroglic razširili z dodatnimi matičnimi ploščami in drugimi gradbenimi elementi, ki jih boste vključili v začetni komplet GraviTrax. Več možnosti — več zabave!

Komplet vključuje: 2 matični plošči, 1 prozorna ravnina, 8 visokih in velikih delov, 4 visoki in majhni deli, 2 stikali, 1 del 3-do-1, 1 vrtinec, 1 ciljna razporeditev, 4 osnovni deli, priključki za osnovne dele: 2 pasti, 1 prosti pad, 1 trojček, 1 cilj. Uporablja se samo z začetnim kompletom GraviTraX

Nadzirajte gravitacijo s stezo kroglic GraviTrax. Popolna zabava za vso družino, kot nalašč za ustvarjalne in radovedne otroke. Z različnimi gradbenimi elementi lahko sestavite zanimive in vznemirljive steze. Komplet spodbuja ustvarjalnost, logično razmišljanje in razvija tehnične spretnosti. Med igro steze s kroglico se bodo otroci na zabaven način seznanili tudi z zakoni fizike. Ugotovili bodo, kako delujeta magnetizem in gravitacija.

Steza s kroglicami GraviTrax je primerna za otroke od 8. leta dalje in za vse odrasle do 99. leta.

S pomočjo najrazličnejših gradbenih komponent in tirov je mogoče načrtovati, preizkušati in izvajati akcijske steze s pametno uporabo zakonov fizike. Pripravljene kartice bodo olajšale začetke proste gradnje in gradnje s pomočjo različnih logičnih in akcijskih delov. V tem primeru je potovanje tudi cilj!

Dimenzije paketa so 34 x 34 x 5,5 cm.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec GraviTrax
Dimenzije 34 x 34 x 5,5 cm
Izdelano v Evropi Da
Leta od 9 let, od 12 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo logiko, motoriko, orientacijo, domišljijo
Tip igrače sestavljanke
EAN 4005556275113
Koda izdelka Gravi_2427511
Dodatki
Alternativni izdelki
4,3
1x
2x
0x
0x
0x
  • Anonimno

  • Anonimno

  • Anonimno