Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

GraviTrax Steza

Popolna zabava za vso družino, kot nalašč za ustvarjalne in radovedne otroke. Razširitveni komplet za komplet GraviTrax. Razširite svoje steze! Ta sklop vam omogoča, da dvignete svojo stezo kroglic na višjo raven. Več možnosti — več zabave! Želim vedeti več
19,99 €
Na zalogi
Vročitev
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Razširitveni komplet za komplet GraviTrax. Razširite svoje steze! Ta sklop vam omogoča, da dvignete svojo stezo kroglic na višjo raven. Več možnosti — več zabave!

Komplet vključuje: 16 visokih in velikih delov, 8 visokih in majhnih delov, 7 zavojev, 1 križišče, 1 dolga tirnica, 2 srednje dolgi tirnici, 3 kratke tirnice, 6 kroglic. Uporablja se samo z začetnim kompletom GraviTraX

Nadzirajte gravitacijo s stezo kroglic GraviTrax. Popolna zabava za vso družino, kot nalašč za ustvarjalne in radovedne otroke. Z uporabo 18 različnih gradbenih elementov lahko sestavite zanimive in vznemirljive steze. Komplet spodbuja ustvarjalnost, logično razmišljanje in razvija tehnične spretnosti. Med igro steze s kroglico se bodo otroci na zabaven način seznanili tudi z zakoni fizike. Ugotovili bodo, kako delujeta magnetizem in gravitacija.

Steza s kroglicami GraviTrax je primerna za otroke od 8. leta dalje in za vse odrasle do 99. leta.

S pomočjo najrazličnejših gradbenih komponent in tirov je mogoče načrtovati, preizkušati in izvajati akcijske steze s pametno uporabo zakonov fizike. Pripravljene kartice bodo olajšale začetke proste gradnje in gradnje s pomočjo različnih logičnih in akcijskih delov. V tem primeru je potovanje tudi cilj!

Dimenzije paketa so 33,8 x 33,8 x 5,5 cm.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec GraviTrax
Dimenzije 33,8 x 33,8 x 5,5 cm
Izdelano v Evropi Da
Leta od 9 let, od 12 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo logiko, motoriko, orientacijo, domišljijo
Tip igrače sestavljanke
EAN 4005556275120
Koda izdelka Gravi_2427512
Dodatki
Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!