Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

GraviTrax Trampolin

Razširitveni komplet za komplet GraviTrax. Naj žoga odskoči! Zemeljske privlačnost bo nazaj potegnila kroglico, čeprav ste pustili, da je vaša kroglica malo skočila na trampolinu. S priključitvijo trampolina na začetni komplet GraviTrax® bo vaša kroglica še bolj navdušena. Kako daleč in visoko bo vaša kroglica skočila na stezi s trampolinom? Zahvaljujoč temu razširitvenemu kompletu bo gradnja in konstrukcija iz inovativnega kompleta GraviTrax vedno bolj zanimiva in razburljiva! Več možnosti — več zabave! Želim vedeti več
10,99 € z DDV
Na zalogi
Vročitev
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Razširitveni komplet za komplet GraviTrax. Naj žoga odskoči! Zemeljske privlačnost bo nazaj potegnila kroglico, čeprav ste pustili, da je vaša kroglica malo skočila na trampolinu. S priključitvijo trampolina na začetni komplet GraviTrax® bo vaša kroglica še bolj navdušena. Kako daleč in visoko bo vaša kroglica skočila na stezi s trampolinom? Zahvaljujoč temu razširitvenemu kompletu bo gradnja in konstrukcija iz inovativnega kompleta GraviTrax vedno bolj zanimiva in razburljiva! Več možnosti — več zabave!

Komplet vključuje: 2x aktivni del trampolina

Nadzirajte gravitacijo s stezo kroglic GraviTrax. Popolna zabava za vso družino, kot nalašč za ustvarjalne in radovedne otroke. Z uporabo 18 različnih gradbenih elementov lahko sestavite zanimive in vznemirljive steze. Komplet spodbuja ustvarjalnost, logično razmišljanje in razvija tehnične spretnosti.

Med gradnjo se lahko seznanite s fizikalnimi zakoni magnetizma, kinetike in gravitacije v zabavni obliki. Steza s kroglicami GraviTrax je primerna za otroke od 8. leta dalje.

S pomočjo najrazličnejših gradbenih komponent in tirov je mogoče načrtovati, preizkušati in izvajati akcijske steze s pametno uporabo zakonov fizike. Pripravljene kartice bodo olajšale začetke proste gradnje in gradnje s pomočjo različnih logičnih in akcijskih delov. V tem primeru je potovanje tudi cilj!

Dimenzije paketa so 19 x 19 x 5 cm.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec GraviTrax
Dimenzije 19 x 19 x 4,8 cm
Izdelano v Evropi Da
Leta od 9 let, od 12 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo logiko, motoriko, orientacijo, domišljijo
Tip igrače sestavljanke
EAN 4005556260744
Koda izdelka Gravi_2426074
Dodatki
Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!