Agata za vas peče spletne piškotke , da bi vam olajšala nakupovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo.
Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

GraviTrax Vulkan

Vulkan bo sprostil novo energijo v vašo stezo! Vulkan povežite z začetnim kompletom GraviTrax za še bolj napredno stezo. Kako daleč in kako visoko bodo vaše kroglice letele ob izbruhu vulkana? Zahvaljujoč temu razširitvenemu kompletu bo gradnja in konstrukcija iz inovativnega kompleta GraviTrax vedno bolj zanimiva in razburljiva! Več možnosti — več zabave! Želim vedeti več
11,16 €
Na zalogi
Vročitev
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Vulkan bo sprostil novo energijo v vašo stezo! Vulkan povežite z začetnim kompletom GraviTrax za še bolj napredno stezo. Kako daleč in kako visoko bodo vaše kroglice letele ob izbruhu vulkana? Zahvaljujoč temu razširitvenemu kompletu bo gradnja in konstrukcija iz inovativnega kompleta GraviTrax vedno bolj zanimiva in razburljiva! Več možnosti — več zabave!

V kompletu so: navodila, 1 vulkan, 1 dolga plastična steza, 2 plastični stezi, 3 kratke plastične steze.

Nadzirajte gravitacijo s stezo kroglic GraviTrax. Popolna zabava za vso družino, kot nalašč za ustvarjalne in radovedne otroke. Z uporabo 18 različnih gradbenih elementov lahko sestavite zanimive in vznemirljive steze. Komplet spodbuja ustvarjalnost, logično razmišljanje in razvija tehnične spretnosti.

Med gradnjo se lahko seznanite s fizikalnimi zakoni magnetizma, kinetike in gravitacije v zabavni obliki. Za ta osnovni komplet lahko dokupite različne razširitve. Steza s kroglicami GraviTrax je primerna za otroke od 8. leta dalje.

S pomočjo najrazličnejših gradbenih komponent in tirov je mogoče načrtovati, preizkušati in izvajati akcijske steze s pametno uporabo zakonov fizike. Pripravljene kartice bodo olajšale začetke proste gradnje in gradnje s pomočjo različnih logičnih in akcijskih delov. V tem primeru je potovanje tudi cilj!

Dimenzije paketa so 19 x 19 x 4,8 cm.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec GraviTrax
Dimenzije 19 x 19 x 4,8 cm
Izdelano v Evropi Da
Leta od 9 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo logiko, motoriko, orientacijo, domišljijo
Tip igrače sestavljanke
EAN 4005556261468
Koda izdelka Gravi_2426146
Dodatki
Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!