Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

GraviTrax Zanka

Popolna zabava za vso družino, kot nalašč za ustvarjalne in radovedne otroke. Razširitveni komplet za komplet GraviTrax. Vodi kroglico skozi zanko! S priključitvijo zanke na začetni komplet GraviTrax® bo vaša kroglica še bolj navdušena. Koliko energije potrebuje kroglica, da se zavrti okoli zanke? Več možnosti — več zabave! Želim vedeti več
10,99 € z DDV
Na zalogi
Vročitev
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Razširitveni komplet za komplet GraviTrax. Vodi kroglico skozi zanko! S priključitvijo zanke na začetni komplet GraviTrax® bo vaša kroglica še bolj navdušena. Koliko energije potrebuje kroglica, da se zavrti okoli zanke? Več možnosti — več zabave!

Komplet vključuje: 1 aktivni del zanke, 1 dolga tirnica, 2 srednje dolgi tirnici, 3 kratke tirnice.

Nadzirajte gravitacijo s stezo kroglic GraviTrax. Popolna zabava za vso družino, kot nalašč za ustvarjalne in radovedne otroke. Z različnimi gradbenimi elementi lahko sestavite zanimive in vznemirljive steze. Komplet spodbuja ustvarjalnost, logično razmišljanje in razvija tehnične spretnosti. Med igro steze s kroglico se bodo otroci na zabaven način seznanili tudi z zakoni fizike. Ugotovili bodo, kako delujeta magnetizem in gravitacija.

Steza s kroglicami GraviTrax je primerna za otroke od 8. leta dalje in za vse odrasle do 99. leta.

S pomočjo najrazličnejših gradbenih komponent in tirov je mogoče načrtovati, preizkušati in izvajati akcijske steze s pametno uporabo zakonov fizike. Pripravljene kartice bodo olajšale začetke proste gradnje in gradnje s pomočjo različnih logičnih in akcijskih delov. V tem primeru je potovanje tudi cilj!

Dimenzije paketa so 19 x 19 x 5 cm.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec GraviTrax
Dimenzije 19 x 19 x 5 cm
Izdelano v Evropi Da
Leta od 9 let, od 12 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo logiko, motoriko, orientacijo, domišljijo
Tip igrače sestavljanke
EAN 4005556275083
Koda izdelka Gravi_2427508
Dodatki
Alternativni izdelki
5,0
1x
0x
0x
0x
0x