Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Hama Midi - Veliki darilni set - pustolovščina - 4000 kosov

Velik darilni set korald za likanje za male pustolovce. Odlična ustvarjalna igra s koraldami bo otroke zabavala, poleg tega bodo navdušeni nad končnimi izdelki, ki jih lahko uporabijo kot majhna darila za prijatelje ali lepo dekoracijo za sobo. Želim vedeti več
21,00 € z DDV
Na zalogi
Vročitev
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Velik darilni set korald za likanje za male pustolovce. Odlična ustvarjalna igra s koraldami bo otroke zabavala, poleg tega bodo navdušeni nad končnimi izdelki, ki jih lahko uporabijo kot majhna darila za prijatelje ali lepo dekoracijo za sobo. Velikost paketa je 24,5 x 32 x 4 cm.

Komplet vsebuje: približno 4.000 korald MIDI, 2x velik kvadrat H234, barvno natisnjena predloga, papir za likanje in navodila.

Koralde HAMA so raznobarvne in jih lahko po navodilih ali po lastni domišljiji zložite na posebej v ta namen izdelano podlogo. Ko so koralde Hama položene na podlogo, jih prekrijemo s papirjem za likanje in likamo z navadnim likalnikom, dokler se trdno ne povežejo. Po nekaj minutah, ko se kroglice ohladijo, odstranite likalni papir in nastalo sliko odstranite s podlage. Edino, kar vam preostane, je, da končni izdelek podarite ali z njim okrasite svojo sobo v obliki slik, stojal ali ga z vrvico obesite v prostor itd. Likanje korald lahko poteka le v prisotnosti odraslih!

Igranje s koraldami razvija otrokovo domišljijo, motorične sposobnosti, potrpežljivost in spretnosti – otroci se učijo šteti, prepoznavati barve in različne oblike. Hama je sestavljanka brez meja.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec HAMA beads
Izdelano v Evropi Da
Leta od 6 let, od 5 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo ustvarjalnost, motoriko, domišljijo
Tip igrače ustvarjanje
Velikost kroglic velikost Midi
EAN 028178031541
Koda izdelka Hama_ H3154
Dodatki
Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!