Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Merkur - Elektronic

S to konstrukcijsko igračo lahko preizkusite 60 eksperimentov iz elektronike - na primer električni krogotok, eksperimenti z upori, kondenzatorji in diodami itd. Možno je sestaviti preprosta in bolj zapletena vezja, kot so na primer tranzistorsko stikalo, utripalke, zvonec in ojačevalec. Želim vedeti več
62,99 €
Na zalogi
Vročitev
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

S to konstrukcijsko igračo lahko preizkusite 60 eksperimentov iz elektronike - na primer električni krogotok, eksperimenti z upori, kondenzatorji in diodami itd. Možno je sestaviti preprosta in bolj zapletena vezja, kot so na primer tranzistorsko stikalo, utripalke, zvonec in ojačevalec. Komplet vsebuje knjižico s podrobnimi navodili, kjer je na razumljiv in zabaven način razloženo bistvo posameznih poskusov in pojavov. Univerzalno napajanje 3 - 12 V ni del kompleta.

V notranjosti boste našli navodila za 60 različnih eksperimentov. Prednost je, da komplet ne bo očaral le otrok temveč tudi očete ali dedke. To pa pomeni skupno preživljanje časa z otroki, kar je neprecenljivo. Merkur je spremenljiva češka konstrukcijska igrača z dolgoletno tradicijo. Igra otrokom predstavlja zabavo, hkrati pa jim pomaga pri razvoju finih motoričnih sposobnosti, spretnosti, domišljije in potrpljenja. Poleg tega razvijajo tudi sposobnost tehničnega razmišljanja. Konstrukcijska igra je kovinska in je primeren za otroke od 6. leta dalje.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Merkur
Izdelano v Evropi ano
Leta od 6 let, od 9 let
Namenjeno fantu
Razvijajo ustvarjalnost, znanje
Teža motoriku
Tip igrače sestavljanke
EAN 8592782003123
Koda izdelka MERKUR_10993123
Dodatki Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!