Agata za vas peče spletne piškotke , da bi vam olajšala nakupovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo.
Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Hama Šolska torba za prvošolce, Balet

Pregledna enoprostorna torba za prvošolce ima ergonomsko oblikovan hrbet z mehkim oblazinjenjem. Udobno oblazinjeni, nastavljivi naramni trakovi s šivom, vodenim v zgornjih delih na sredini traku, ne zarežejo v ramenih. Naramnice dopolnjujejo odsevne površine za večjo varnost majhnih šolarjev in šolark. Želim vedeti več
56,90 €
Na zalogi
Vročitev
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Pregledna enoprostorna torba za prvošolce ima ergonomsko oblikovan hrbet z mehkim oblazinjenjem. Udobno oblazinjeni, nastavljivi naramni trakovi s šivom, vodenim v zgornjih delih na sredini traku, ne zarežejo v ramenih. Naramnice dopolnjujejo odsevne površine za večjo varnost majhnih šolarjev in šolark.

V zgornjem delu naramnic so pritrdilni pasovi, ki so pomembni za popoln oprijem torbe na otrokov hrbet. Prsni trak je nastavljiv po višini. Torba ima gumijast ročaj, ki je prijeten za držanje. Ključavnica ima odsevnik za večjo varnost.
Prostoren glavni žep z notranjim žepom je namenjen težjim predmetom (npr. učbeniki). To zagotavlja enakomerno porazdelitev teže. Znotraj glavnega žepa je majhen žep z zadrgo za ključe, denarnico, kartico ali druge osebne stvari. V pokrovu torbe je folijski žep za urnik. Izolirani sprednji žep je namenjen hladni ali topli hrani in pijači. Torba ima dovolj velikih stranskih žepov za steklenico s pijačo. Zaradi majhne odprtine bo vsa razlite tekočine iztekla in ne bo poškodovala učnih pripomočkov v torbi.

Stabilno dno torbe z nogami za boljšo stabilnost in zaščito pred vlago in umazanijo. Prostornina torbe je 15 l, teža le 980 g, nosilnost 7 kg, Zunanje dimenzije torbe so d.17 x š.30,5 x v.38 cm.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Step by Step
Dimenzije h.17 x š.30,5 x v.38 cm
Izdelano v Evropi ano
Kolekcija 2019
Leta od 6 let
Namenjeno dekletu
Razred 1. razred
Teža 980g
Tip nahrbtnika šolska torba
EAN 4047443408242
Koda izdelka AKT183789
Dodatki Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!