Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Sprehodite se v
svetu igrač

Cena:
do
Zastave:
Ekološki izdelek:
Leta:
Namenjeno:
Prostornina:
Izbriši filter
Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00

Affenzahn: otroški nahrbtniki

Otroški nahrbtniki za vrtec Affenzahn so najboljši prijatelji otrok po vsem svetu. Imajo svoje posebne sposobnosti in značilnosti. Z vami bodo delili najbolj nore dogodivščine, poleg tega so oblikovani v ljubke male živalce! Vsaka podrobnost, od nastavljivega prsnega traku do zadrge, je skrbno premišljena. Nahrbtniki Affenzahn so zabavni in funkcionalni hkrati.

Affenzahnovi nahrbtniki za predšolske otroke nudijo veliko več kot le možnost, da s seboj v vrtec ali na izlet odnesete vse potrebne stvari. So ergonomski, lahki, igrivi ter razvijajo otrokovo domišljijo in fino motoriko.

Igrivost ne temelji le na privlačnem videzu v obliki različnih živali, temveč predvsem na možnosti rokovanja z okončinami živalic, ki jih lahko pripenjamo na različna mesta z zaponkami na ježka. Živali, ki ji je mogoče izvleči jezik, lahko otroci spreminjajo izraz in hkrati vadijo fino motoriko, k čemur pomembno prispevajo sponke nahrbtnika, ki se zlahka odpirajo. Ergonomska oblika nahrbtnika se seveda popolnoma prilagaja otrokovemu hrbtu in nastavljivemu prsnemu pasu. Praktično zapenjanje z zadrgo otrokom omogoča hitro in enostavno odpiranje in zapiranje nahrbtnika, hkrati pa zagotavlja varno shranjevanje stvari.

V ponudbi Affenzahn boste našli tudi predmete, kot so otroški potovalni kovčki, kozmetične torbice ali šolske peresnice.

Blagovna znamka Affenzahn je prejela certifikat bluesign, ki dokazuje, da je proizvodnja nahrbtnikov okolju prijazna. Nahrbtniki so izdelani iz 50 % recikliranih plastenk PET.

Blagovna znamka Affenzahn je v lasti podjetja Fond of Bags, ki je član fundacije Fair Wear Foundation (FWF). FWF si prizadeva za izboljšanje delovnih razmer v tekstilni industriji. To pomeni, da so izdelki izdelani v skladu z delovnimi standardi in predpisi Mednarodne organizacije dela.
Želim vedeti več

Agata priporoča nahrbtnik za šolo

Prikazanih 1 - 24 od 82
< 1 3 4