Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Sprehodite se v
svetu igrač

Cena:
do
Zastave:
Ekološki izdelek:
Leta:
Namenjeno:
Prostornina:
Razvijajo:
Tip igrače:
Izbriši filter
Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00

Lilliputiens: igrače iz blaga s presenečenjem

Za belgijskim podjetjem Lilliputiens stojijo prizadevanja dveh ambicioznih mater, ki sta želeli otroške sanje prenesti v čudovite igrače, zato sta leta 1995 ustanovili podjetje za proizvodnjo tekstilnih igrač s presenečenjem. Igrače Lilliputiens skrivajo zabavne elemente, ki vzbudijo zanimanje otrok in jim pomagajo pri razvoju na najbolj naraven način - skozi igro. Radovednost je gonilna sila otrok. Zadovoljite njihove potrebe s kakovostno igračo, ki poleg zabave ponuja tudi izobraževalno in estetsko vrednost.

Podjetju Lilliputiens je uspelo ustvariti pravljični svet, v katerem ima vsaka igrača iz blaga svojo zgodbo. Premetena in očarljiva lisica Alice, drzni in precej samozavestni lemur George, čudovita samoroginja Louise in še več. Ti prijetni liki živijo skupaj v čarobnem vesolju, polnem pisanih barv in številnih prijetnih materialov.

Vse igrače Lilliputiens so narejene iz različnih materialov, ki po mehkobi, barvi ali obliki spodbujajo otrokov tip, sluh in vid. Tekstilne igrače so testirane v neodvisnih zunanjih laboratorijih in izpolnjujejo vse evropske in mednarodne standarde kakovosti. Skrbna izbira materialov in nenehno preverjanje zagotavljata trajnost in varnost igrače. Skoraj vse igrače Lilliputiens je mogoče prati v pralnem stroju.

Igrače Lilliputiens razvijajo domišljijo in motorične sposobnosti majhnih otrok ter jim omogočajo, da na igriv način odkrivajo svet okoli sebe. 
Želim vedeti več

Agata priporoča tekstilne igrače

Prikazanih 1 - 24 od 392
< 1 3 ... 17