Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mama za mame

Mama za mame

Redkokatera mama ima veliko časa na pretek. Hodi v službo, skrbi za gospodinjstvo, pomaga otrokom pri domačih nalogah. Toda kje najti recept, kako postati prava supermama? Kako spodbujati otroško ustvarjalnost? Kako zagotoviti, da bodo njeni otroci zrasli v samozavestne in zrele osebnosti?

Vsaka mama je seveda v očeh svojih otrok supermama. Toda če mama ne ve, kako izbrati igre, šolske igrače ali didaktične pripomočke za svoje otroke, se lahko obrne na koga?
Ja, lahko - na Kristýno!

Kristýna in vsi njeni otroci: koliko jih sploh ima?

Sem Kristýna, ustanoviteljica Agatinega sveta in hkrati mamica treh šoloobveznih otrok: Kateřine, Jakuba in Daniele. Skrbim tudi za svoja dva virtualna otroka - Mateja in Agato, ki vas na vsakem koraku spremljata v Agatinem svetu. Poleg tega razvijam svoje metaforične otroke: 8 fizičnih trgovin na Češkem in Agatin svet v tujini – na Slovaškem, v Nemčiji in Sloveniji. In, vam je uspelo prešteti, koliko otrok imam?

Moje vsakodnevno delo je, da izbiram najboljše ustvarjalne igrače za vas in vaše otroke, da poiščem nove proizvajalce in nove igre, ki na zabaven način razvijajo otroško domišljijo, da raziskujem nove kolekcije šolskih nahrbtnikov ali izumljam nove ustvarjalne dejavnosti. Skratka, počnem vse, za kar druge mame morda nimajo časa, in upam, da jim bom s tem vsaj malo pomagala pri odločanju.

Kako vam Kristýna lahko pomaga pri izbiri najboljšega izdelka za vaše otroke?

Na podlagi osebnih izkušenj sem pripravila prefinjen Agatin iskalni stroj - priročen in hiter vodnik po izbiri najboljših stvari za deklice in dečke različnih starosti. Tako boste prihranili čas in dobili nasvete o tem, kaj je primerno za vaše otroke.


 
Kristýna je ustanoviteljica in duša Agatinega sveta in ga usmerja. Skupaj s sestro Lucio raziskujeta češke in tuje blagovne znamke, da bi v Agatin svet vključili najboljše igre in igrače. Kajti samo igre, igrače, knjige in sestavljanke, ki jih odlikujejo koristnost za otroke, kakovost izdelave, varnost in dizajn, so lahko del Agatinega sveta. In to je svet, ki ga ustvarjajo za nas.