Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Sprehodite se v
svetu igrač

Cena:
do
Zastave:
Izdelano v Evropi:
Kolekcija:
Leta:
Namenjeno:
Prostornina:
Izbriši filter
Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00

Zdravá lahev

Leta 1990 je David Tomáš ustanovil podjetje R&B Mědílek s.r.o. Družinsko podjetje s sedežem v kraju Žacléř na vzhodu Češke je začelo s proizvodnjo kolesarskih trakov za platišča. Pozneje se usmeri v športne steklenice (ne le za kolesarje) in plastenke za pijačo, ki jih leta 2009 daje na trg pod registrirano blagovno znamko Zdravá lahev (tj. zdrava steklenička).

Zdrava steklenička ne vsebuje ftalatov, mehčalcev ali drugih strupenih snovi. Izdelana je iz popolnoma varnega materiala (polipropilena), ki se zaradi svojih lastnosti uporablja tudi v farmaciji in medicini. To je steklenica za pijačo, ki ne vpija vonjav in ne tvori plesni. Uporablja se lahko za vroče, hladne, gazirane in aromatizirane pijače. Pri gaziranih pijačah je priporočljivo zamašek postaviti v položaj "zaprto", da tekočina ne more iztekati pod pritiskom. 

Steklenica za pijačo je na voljo v treh velikostih 0,5 l/0,7 l/1 l. Primerna je za otroke v šoli, športnih klubih in na izletih. Zdravo steklenico boste cenili pri športnih aktivnostih in na potovanjih, kjer koli boste morali imeti pijačo pod nadzorom in vedno pri roki.

Stekleničko Zdravá lahev je enostavno vzdrževati čisto. Preprosto jo sperite z vročo vodo. Če je pijača v steklenici ostala dlje časa, jo lahko operete v pomivalnem stroju ali jo 5 minut kuhate pri 100 °C. Pomembno je, da steklenico pustite, da se pravilno posuši. Zdravo steklenico lahko temeljiteje očistite, če jo razstavite na posamezne sestavne dele (pokrovček, zamašek, tesnilo). Če je pokrovček močno obrabljen ali če je zamašek deformiran zaradi otroških zob, ga lahko zamenjate. Zamašek, šobo, celoten pokrovček in tesnilo lahko kupite ločeno. Poleg tega lahko zamašek pred onesnaženjem zaščitite s pokrovčkom Floppy. Zamenjava obrabljenih delov bo prispevala k daljši uporabi te edinstvene plastenke. Če želite, da bo vaša steklenička Healthy Bottle bolje zaščitena, si omislite termalni ovitek.

S stekleničko Zdravá lahev veste, koliko bodo otroci spili.
 
Želim vedeti več

Agata priporoča plastične stekleničke

Prikazanih 1 - 24 od 25
< 1