Agata za vas peče spletne piškotke , da bi vam olajšala nakupovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo.
Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Škatla za malico Zdrava malica - zelena

Škatla za malico ZDRAVA MALICA - Škatla, ki jo boste vedno prepoznali. Edinstven češki izdelek proizvajalca Zdrave steklenice, ki je izdelan iz polipropilena, namenjenega za medicinsko in farmacevtsko uporabo, ter preprečuje širjenje plesni in vonja. Škatla za malico ne vsebuje ftalatov ali mehčalcev. Škatlo lahko operete v pomivalnem stroju ali malico v njej segrejete v mikrovalovni pečici. Želim vedeti več
10,49 €
Na zalogi
Vročitev
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Škatla za malico: ZDRAVA MALICA - Edinstven češki izdelek proizvajalca Zdrave steklenice, ki je izdelan iz polipropilena, namenjenega za medicinsko in farmacevtsko uporabo, ter preprečuje širjenje plesni in vonja. Škatla za malico ne vsebuje ftalatov ali mehčalcev. Škatlo lahko operete v pomivalnem stroju ali malico v njej segrejete v mikrovalovni pečici.

V škatli je izviren pokrov za vstavljanje slik ali fotografij - narišite svojo sliko, napišite opombo, izberite najljubšo fotografijo iz albuma in jo postavite pod pokrov ZDRAVA MALICA. Nikoli več ne boste zamenjali škatle za malico. Pred pranjem je potrebno odstraniti sliko.

Zahvaljujoč pametni notranji drsni in odstranljivi pregradi ter trpežnemu materialu bo vaša malica pestra in zdrava. Material ne vsebuje ftalatov, mehčalcev, BPA in BPS. Trdni tečaji omogočajo popolno odpiranje pokrova, ne da bi se škatla prevrnila. Škatla je primerna za pomivalni stroj, hladilnik, zamrzovalnik in mikrovalovno pečico.

Dimenzije: 18 x 13 x 6,5 cm.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Zdravá lahev
Dimenzije 18 x 13 x 6,5 cm
Izdelano v Evropi Da
EAN 8595573603496
Koda izdelka ZL_8998752
Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!