Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Sprehodite se v
svetu igrač

Cena:
do
Zastave:
Ekološki izdelek:
Kolekcija:
Leta:
Namenjeno:
Prostornina:
Razred:
Tip nahrbtnika:
Izbriši filter
Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00

coocazoo

Izbira šolskega nahrbtnika za starejše šolarje in dijake je prav tako pomembna kot izbira dobro prilegajoče se šolske torbe za prvošolčka. Zaščita zdravega razvoja hrbtenice otroka je še vedno najpomembnejša prednostna naloga, zlasti ker se količina učbenikov, zvezkov in drugih šolskih potrebščin še naprej povečuje.

Nemški najstniški nahrbtniki coocazoo se odlikujejo na več ravneh - so zelo udobni za nošenje, enostavno jih je prilagoditi z nekaj trakovi, prostor za shranjevanje je dovolj velik in dobro strukturiran. V toplejših mesecih boste cenili zračno in oblazinjeno hrbtišče za popolno kroženje zraka. V deževnem obdobju za spremembo pride prav vodoodporna impregnacija šolskih nahrbtnikov, vključno z zadrgami, ki znatno poveča vodoodpornost materiala. Zaradi te lastnosti bo nahrbtnik dobro služil ne le v šoli, temveč tudi na izletih. Najstniki, ki radi poslušajo glasbo, bodo veseli reže za slušalke.

Najstniški nahrbtniki coocazoo imajo značilno obliko, zaradi katere jih ni mogoče spregledati. Zanje se bodo odločili tisti, ki imajo radi različne barve, pa tudi tisti, ki imajo raje nahrbtnike brez domiselnih vzorcev. Prednost je, da lahko nahrbtnik kombinirate s praktično najstniško peresnico ali denarnico in imate tako celoten komplet v enakem motivu.
Želim vedeti več

Agata priporoča te najstniške nahrbtnike

Prikazanih 1 - 24 od 183
< 1 3 ... 8