Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Sprehodite se v
svetu igrač

Cena:
do
Ekološki izdelek:
Leta:
Namenjeno:
Razvijajo:
Tip igrače:
Izbriši filter
Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00

Djeco: Didaktične igre in ustvarjalni kompleti iz Francije

Francosko podjetje Djeco se odlikuje po izvirnih didaktičnih in ustvarjalnih igračahV ponudbi so tudi dizajnerska glasbila, ki bodo razveselila marsikaterega talentiranega glasbenika.

Kaj šele, ko vaši otroci odkrijejo igralne svetove, polne vznemirljivih pustolovščin. Vsaka deklica bo navdušena nad čarobnim svetom princesk in vil Djeco Tinyly, Djeco Arty Toys Pirati in vitezi pa bodo navdušili vsakega dečka.

Izdelki Djeco daleč presegajo kakovost in estetsko raven igrač drugih proizvajalcev. Zavedamo se edinstvenosti in priljubljenosti izdelkov te blagovne znamke, zato svojo ponudbo nenehno širimo z novimi izdelki.

Znamko Djeco je v 50. letih prejšnjega stoletja ustanovila ustanoviteljica Véronique Michel-Dalès
, ki se je odločila, da bo sama oblikovala in izdelovala igrače v delavnici na obrežju reke Sene, kjer ima podjetje sedež še danes. Se sprašujete, zakaj blagovna znamka nosi ime Djeco? Domnevno po kuščarju gekonu, ki je upodobljen v logotipu. Leta 1989 je podjetje prevzel sin Frédéric, ki je postavil visoke standarde glede dizajna in domiselnosti igrač. Podjetje Djeco za svoje izdelke izbira kakovostne in trajne materiale iz trajnostnih sektorjev (FSC), v embalaži pa ne boste našli plastike za enkratno uporabo. Podjetje svoje izdelke izvaža po vsem svetu, zato izbira možnosti prevoza, ki po nepotrebnem ne obremenjujejo okolja.
Želim vedeti več
Prikazanih 1 - 24 od 1458
< 1 3 ... 61