Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Sprehodite se v
svetu igrač

Cena:
do
Zastave:
Ekološki izdelek:
Leta:
Namenjeno:
Razvijajo:
Število igralcev:
Tip igrače:
Izbriši filter
Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00

Janod: Francoski izdelovalec inteligentnih igrač

Agatin svet prinaša izobraževalne in ustvarjalne igre ter igrače za vaše otroke, zato v naši ponudbi ne sme manjkati francoska blagovna znamka Janod, ki je že več kot 40 let specializirana za lesene igrače.

Na področju lesenih igrač je podjetje Janod absolutno vodilno na francoskem trgu. Izdeluje tudi magnetne igrače, čudovite sestavljanke, očarljive glasbene instrumente in impresivne ustvarjalne komplete. Vse izdelke Janod v Franciji oblikuje in razvija lastna ustvarjalna ekipa. Janodovi izdelki bodo vaše otroke očarali s svojim dizajnom in jim pomagali pri razvoju.

Družba Janod je bila ustanovljena leta 1970. Prvotno družinsko podjetje, ki nosi ime svojega ustanovitelja Louisa Janoda, ima sedež v regiji Jura v vzhodni Franciji. Danes je blagovna znamka Janod na voljo v 34 državah po vsem svetu. Ekipa oblikovalcev in grafičnih umetnikov vsako leto oblikuje več kot 150 novih lesenih in kartonskih iger in igrač. Navdih črpajo iz tradicionalnih iger, ki so se izkazale skozi več generacij. Visoka kakovost igrač zagotavlja njihovo trajnost in dolgotrajno veselje, ki ga bodo prinesle ne le vašim otrokom, temveč morda tudi otrokom vaših otrok.
Želim vedeti več

Agata priporoča Inteligentne igrače

Prikazanih 1 - 24 od 320
< 1 3 ... 14