Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Brezplačnadostava
Znižan komplet

Paket Arty Toys veliki – vitezi

Podajte se na izjemne dogodivščine z viteško zbirko igrač Arty Toys. Sestavili smo priročen paket z vitezi za fante. Figurice neustrašnih vitezov so sanje vsakega fanta. Igrače so namenjene fantom od 4 let starosti. Želim vedeti več
83,06 € z DDV
Tega izdelka zdaj žal ni mogoče naročiti.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Podajte se na izjemne dogodivščine z viteško zbirko igrač Arty Toys. Sestavili smo priročen paket z vitezi za fante. Figurice neustrašnih vitezov so sanje vsakega fanta. Igrače so namenjene fantom od 4 let starosti.

Arty Toys – Črni grad za viteze – neosvojljiv viteški grad iz zbirke Arty Toys. Vitezi lahko eden za drugim vstopijo v utrjeni grad prek spuščenega dvižnega mostu. V gradu boste našli zapor za sovražne viteze iz oddaljenih mest. Vsak pravi grad mora imeti razgledni stolp. Tu se vitezi izmenjujejo na straži in varujejo ostale pred sovražnikovo odpravo. Dimenzije viteškega gradu so 35 x 27 x 47 cm.

Arty Toys – Vitez Flow – Neustrašen vitez Flow je oborožen z mečem in ščitom. Pripravljen je na boj v vsaki bitki. S svojimi sposobnostmi se lahko v dvoboju sooči z vsemi drugimi vitezi. Figurica ima gibljive roke, njene dimenzije so približno 7,5 x 4,5 cm.

Arty Toys – Vitez Drack – Bojevnik vitez Drack se brani pred sovražniki s čelado, ščitom in sekiro. Ta mogočen vitez s svojim videzom odganja vse svoje sovražnike. Dimenzije figurice so 7,5 x 4,5 cm, ima gibljive roke. Čelado lahko snamete.

Pomembna informacija: ta navodila so na voljo v teh jezikih: EN, F, DE, ES, I.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Djeco
Ekološki izdelek Da
Leta od 5 let, od 6 let
Namenjeno fantu
Razvijajo motoriko, domišljijo, igro vlog
Tip igrače igrače
EAN
Koda izdelka set_DJ06749_DJ06735_DJ06712
Dodatki Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!