Agata za vas peče spletne piškotke , da bi vam olajšala nakupovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo.
Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Dostava in plačilo blaga

Dostava in plačilo blaga

Kako bo naročilo prispelo do vas? In na kakšen način ga lahko plačate?

Agata svetuje:

  • Ali ste vedeli, da šolske in najstniške torbe pošiljamo brezplačno? Ponudba za brezplačno dostavo velja tudi, če poleg torbe izberete še druge izdelke (ne samo šolske potrebščine, ampak tudi drugo blago: igre, ustvarjalne komplete, gradbene sestavljanke ...).
  • Odhajate na počitnice in ne veste, ali boste lahko prevzeli pošiljko? Nič hudega, v polju "opomba" naročila navedite datum, ko želite imeti pošiljko pripravljeno, in jo bomo poslali tako, da jo boste lahko brez težav prevzeli.


1. Izbira prevoza

Želite, da vam naročilo pošljejo na dom ali v službo? Ali imate raje osebni prevzem na prevzemnem mestu? Izberite najljubšega prevoznika:
  • DPD - paket vam lahko dostavimo na vaš naslov ali pa izberete eno od prevzemnih mest (pickup lokacije)
  • Pošta Slovenije - pošiljko vam lahko dostavimo na vaš naslov ali pa jo dvignete na enem od prevzemnih mest. Poleg tega pošta Pošta Slovenije ponuja 15-dnevno obdobje shranjevanja in možnost spremembe dostave s prvotnega naslova na prevzemno mesto.
Ob naročilu izdelkov v skupni vrednosti do 60 EUR znašajo stroški pakiranja in dostave 3,50 EUR. Ob naročilu izdelkov ob skupni vrednosti nad 60 EUR so stroški pakiranja in dostave brezplačni. Cena je enaka, ne glede na to, katerega prevoznika boste izbrali. 

Izdelki "na zalogi" so običajno odpremljeni naslednji dan po prejemu plačila. Podatki o razpoložljivosti so prikazani v opisu vsakega izdelka. 


2. Načini plačila

Naročilo lahko plačate na naslednje načine:
  • Plačilo po predračunu - ceno naročila plačate na podlagi avansnega računa, ki vam ga bomo takoj poslali na vaš e-poštni naslov. Številka bančnega računa je navedena v tem avansnem računu. Kot sklic vnesite številko naročila. Če plačilo ne bo nakazano v 3 dneh, boste o tem obveščeni po e-pošti in pozvani k plačilu.
Bank: UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s.
IBAN: SK2311110000001577585001
SWIFT: UNCRSKBX
  • Plačilo s plačilnimi karticami - plačevanje je mogoče z naslednjimi karticami: Maestro, VISA, Mastercard in Visa Electron.
  • Preko Paypala
Lucie je srce Agatinega sveta. Je odgovorna za vsakodnevno delovanje podjetja kot celote ter njegov nadaljnji razvoj. Svojo energijo črpa iz športa in preživljanja časa z družino. In prav te radostne trenutke želi tudi staršem in otrokom, ki se bodo zabavali z igro ali ustvarjalnim kompletom iz Agatinega sveta.