Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Sprehodite se v
svetu igrač

Cena:
do
Zastave:
Kolekcija:
Leta:
Namenjeno:
Prostornina:
Razred:
Tip nahrbtnika:
Izbriši filter
Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00

Topgal

Topgal izdeluje vrhunske šolske nahrbtnike ter vse šolske potrebščine in pripomočke. V ponudbi boste našli šolske peresnice, najstniške puščice, škatle za malico, vrečke za copate, pelerine za nahrbtnike, predpasnike, torbice za šolsko klop in še veliko več.

Zakaj so Topgalovi šolski nahrbtniki posebni? Podjetje Topgal je na češkem trgu že več kot 25 let. V tem času mu je uspelo izpopolniti svoje nahrbtnike do najmanjše podrobnosti. Rezultat so lahki šolski nahrbtniki s popolnoma anatomsko oblikovanim hrbtiščem, nastavljivimi naramnicami, prsnimi in ledvenimi pasovi, številnimi odsevnimi površinami, posebnim žepom za pijačo, notranjim organizatorjem in številnimi drugimi funkcijami, ki vam jih bomo z veseljem predstavili.

Podjetje Topgal se zaveda, da so otroci najpomembnejši kupci. Lahko imate najbolj kakovosten nahrbtnik, vendar če otrokom ni všeč dizajn, ga ne bodo radi nosili. Zato vsako leto pripravijo novo kolekcijo šolskih, predšolskih in najstniških nahrbtnikov, ki odraža trenutne modne trende, teme in nove tehnologije izdelave.

Agatin svet vašim otrokom priporoča Topgalove šolske nahrbtnike. Pri nas jih lahko kupite tudi v obliki ugodnih kompletov, ki jih pošljemo brez zaračunavanja poštnine! Blagovni znamki Topgal resnično zaupamo, saj vemo, da so nahrbtniki zelo kakovostni. Odstotek pritožb je povsem minimalen in vedno jih uspejo razumno rešiti. Verjemite, da bodo Topgalovi šolski nahrbtniki vašim otrokom služili vsaj 2–3 leta.
Želim vedeti več

Agata priporoča šolski nahrbtniki

Prikazanih 1 - 24 od 451
< 1 3 ... 19