Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Šolski nahrbtnik Topgal ENDY 20002 G

Lahek dvopredelčni nahrbtnik z motivom samoroga z lesketajočim obeskom in bleščicami je primeren ne le za majhne prvošolčke. Želim vedeti več
73,90 €
Na zalogi
Vročitev
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Prazgodovina? Za malega paleontologa od 1. do 3. razreda, seveda! Nahrbtnik ENDY je izjemno lahek, namensko zasnovan za najmanjše.

- dva predelka in velik sprednji žep
- čvrsto oblikovano hrbtišče
- majhna masa, samo 0,98 kg!

Šolski nahrbtnik ENDY je namenjen vsem drobnim prvošolcem, in sicer predvsem zaradi svoje mase – tehta manj od enega kilograma. S svojo prostornino pa bo primeren vse do tretjega razreda ...

Sistem hrbtišča je zaradi anatomsko oblikovane stisnjene pene ultralahek. Na hrbtu malega raziskovalca bo nahrbtnik kot ulit. Naramnice so oblazinjene, anatomsko oblikovane in najpomembneje – lahko jih zategujete k hrbtu v zgornjem in po dolžini v spodnjem delu. Višinsko nastavljiv prsni trak bo zagotovil, da naramnice ne bodo drsele niti z drobnih hrbtov.

Nahrbtnik ENDY ima dva glavna predelka. Najtežje šolske potrebščine vedno dajajte v zadnji predelek. Ta je nekoliko širši od sprednjega in vase spravi vse potrebno za prve razrede OŠ. Sprednji, ožji predelek bo nesel vse ostalo, poleg tega boste zagotovo izkoristili praktičen mrežasti žep na zadrgo. Imenska tablica v sprednjem predelku nad mrežastim žepom vam bo pomagala pri prepoznavanju nahrbtnika, tudi če bosta v razredu dva enaka.

K nahrbtniku lahko dokupite tudi peresnico v istem dizajnu. Peresnico boste zlahka pospravili v sprednji predelek ali v sprednji globoki žep, kjer vam bo zagotovo prav prišel tudi snemljiv karabin za ključe.

Za stekleničko s pijačo smo zašili čvrst žep ob strani nahrbtnika.
Odsevni elementi bodo všeč predvsem staršem, še posebej v zimskem času. Zato z njimi na nahrbtniku res nismo varčevali. Prepričate se lahko na podrobnih fotografijah, kjer je nahrbtnik slikan tudi v temi.

Ostale prednosti:
- integrirana zaščita proti dežju – nahrbtnik ne premoči
- odporno dno iz materiala TOPDURA z nogami
- zanka za prenašanje nahrbtnika v roki in zanka za na klop
- nahrbtnik je bil testiran na Inštitutu za testiranje in certificiranje v Zlinu (ITC Zlín) in je test prestal z odliko

Naš nasvet: Nahrbtnik sicer ne tehta niti kilogram, toda učbeniki so resnično težki. Če imate res drobnega prvošolčka, ki je manjši od 120 cm, se poskušajte v šoli dogovoriti, da bo imel dvojne učbenike – v šoli in doma. S tem boste prizanesli nahrbtniku, predvsem pa hrbtu!

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Topgal
Dimenzije 39 x 19 x 28 cm
Kolekcija 2020
Leta od 6 let
Namenjeno dekletu
Prostornina 21 l
Razred 1. razred
Teža 0,86 kg
Tip nahrbtnika šolski nahrbtnik
EAN 8592571012824
Koda izdelka ENDY_20002_G
Dodatki Alternativni izdelki
5,0
6x
0x
0x
0x
0x
  • Jennifer

  • Anonimno

  • Anonimno

  • Daniela

< 1