Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Naša zgodba

Naša zgodba

Na začetku sta bili dve sestri

Kristýna

Živjo, jaz sem Kristýna, sanjačica z glavo v oblakih. Sanjam o boljšem jutri, vendar skrbim za to, da bi bili vi, obiskovalci Agatinega virtualnega in fizičnega sveta, zadovoljni že danes.

Odgovorna sem za razvoj Agatinega sveta. Navdih črpam iz Francije, kjer sem nekoč živela in študirala. Tako sem se zaljubila vanjo, da se tja vračam vsako leto, poleg tega poskušam del Francije prenesti v Agatin svet. Velik del ponudbe tvorijo blagovne znamke, ki jih uvažamo prav iz Francije. Ob strani mi stojijo trije neverjetni mali sanjači: Kateřina, Jakub in Daniela.

Lucie

Sem športnica po duši in telesu. Ligaške in reprezentančne tekme v softballu so me naučile, da v miru prenašam tudi najbolj napete trenutke in sledim svojemu cilju. V Agatinem svetu to pomeni odlično obvladovanje organizacije in logistike. V rokah trdno držim svoje vajeti, zato darilni paketi za vaše otroke vedno pridejo pravočasno, še posebej v napetem obdobju predbožične naglice.

Poskrbim tudi za to, da imamo urejene vse svoje obveznosti do uradov (ki se nenehno povečujejo!). Kadar spustim vajeti Agatinega sveta iz rok, pa me osrečujeta moja otroka, Agata in Barbora.

Tako je nastal Agatin svet

Pred leti sva si rekli: „Saj ni mogoče, da bi bili edini starši, ki nismo zadovoljni s ponudbo običajnih trgovin z igračami. Ne moremo biti edini, ki si želimo nekaj več za svoje otroke“. In tako se je rodila prva misel, ki je pripeljala do nastanka Agatinega sveta.
Živjo, jaz sem Agata
Sem radovedna, vesela in živahna deklica, ki rada odkriva, raziskuje in ustvarja. Zelo rada igram igre s starši ali z Matejem. Na spletu vam bom pokazala, kaj mi je najbolj všeč in s čim se najraje igram. Kot deklica seveda ne razumem vsega iz fantovskega sveta, a na srečo mi Matej vedno priskoči na pomoč.

5 vrednot Agatinega sveta

  • 1 Mame mamam: Vse v Agatinem svetu smo mame in vemo, kaj bo naše otroke najbolj zabavalo in hkrati naučilo kaj novega. Zavedamo pa se tudi, kako je pogosto težko prav izbrati in se odločiti. Zato smo za vas pripravili Agatin iskalni stroj - priročen in hiter vodnik po izbiri ustvarjalno zabavnih igrač in razvojnih iger.
  • 2 Kakovost + trajnost: Koncept Agatinega sveta je edinstven v tem, da za vas skrbno izbiramo sortiment preizkušenih proizvajalcev, ki imajo enaka načela kakovosti in spoštovanja do narave kot mi, od estetskega in praktičnega dizajna, naravnih materialov, kakovosti proizvodnje pa vse do poštenega delovanja proizvajalca kot podjetja.
  • 3 Navdih: V Agatinem svetu odkrito delimo svoje izkušnje in navdihujemo starše pri izbiri iger in igrač za otroke. Na blogu svetujemo tudi pri pomembnih odločitvah, na primer pri izbiri prave šolske torbe in nahrbtnika.
  • 4 Odgovornost in zaupanje: Agatin svet ustvarjamo za vas. Zato so za nas ključne vaše recenzije in povratne informacije. Glede na te nenehno razvrščamo in dovršujemo edinstveno ponudbo smiselnih in razvojnih iger, igrač in šolskega pribora.
  • 5 Odprta srca: Smo ljudje z odprtimi srci in tak je tudi Agatin svet. Zato za vas in še posebej za vaše otroke brezplačno pripravljamo veliko ustvarjalnih dejavnosti, kot so navodila za domače ustvarjanje, logične in grafomotorične vaje ali pobarvanke. Nenazadnje Agata pomaga tudi prikrajšanim otrokom.

Naše vrednote spreminjamo v dejanja

Nagrade in recenzije
Agatin svet je na svojih domačih tleh zaradi kvalitetnega blaga in 99% zadovoljnih staršev, prejel veliko strokovnih nagrad in certifikatov, ki jih ima že dolgo! Vse naše igrače in pripomočki ustrezajo evropskim standardom, pogosto pa se ponašajo tudi z drugimi certifikati (šolski nahrbtniki Topgal – certifikat ITC, certifikat HAMA – AGR, številne igre, kompleti ali knjige iz naše ponudbe so prejeli mednarodne nagrade).
Poudarek na naravi
Ponosni smo, da podpiramo igrače iz naravnih materialov, ki so bile v idealnem primeru izdelane na naravi prijazen način. Prav tako se trudimo ravnati okoljsko ozaveščeno, zato ves embalažni material recikliramo ter sprejemamo embalažo drugih podjetij v reciklažo.
V Agatinem svetu se vsi nenehno izobražujemo, da bi vam lahko vedno pravilno svetovali. Svoje izkušnje z vami nato delimo na blogu, ki ga pišemo že od našega nastanka leta 2007.
Agatin svet je bil ustvarjen zato, da bi podprli razvoj otrok med igro. In po našem mnenju imajo do tega pravico tudi otroci, katerih življenje ni tako radostno. Zato radi podpiramo organizacije, ki s temi otroki delajo. Redno jim darujemo igre, igračke ali knjige, ki prispevajo k veselju in novemu učenju.
Kdo za vas ustvarja Agatin svet?
Kristýna Křížová
ustanovitelj in direktor
Lucie Vlčková
ustanovitelj in direktor
Gabriela Bittnerová
logistiko
Zdeňka Nováková
IT vodja
Monika Slabá
koordinator trgovine
Leona Jíšová
strokovnjak za izdelke
Martina Pechová
prevodi pravil igre
Monika Domincová
avtor ocen iger za šolarje
Tereza Chaloupková
učitelj in bloger
Jana Chlupová
Zunanja blogerka
Daniela Dušek
blogerka
Tereza Kotilová
avtor člankov z Agattnega bloga
Korana Hollan
skrb za stranke v Sloveniji
Jana Napolitano
Linda Hodková
Eliška Lukášková
Julie Kutláková
Lucie Tylšarová
Radka Pustějovská
Šárka Vítů
Agáta Plzeňská
Agáta Štěrboholská
Agáta Bratislava
Emília Císařovská
Alena Vokalová
Petr Tuška
vodja logistike
Jaroslava Křížová
Jaroslava Podaná
Iva Franková
Petra Kotková
Se naše vrednote skladajo z vašimi? Iščemo nove sodelavce