Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Sprehodite se v
svetu igrač

Cena:
do
Zastave:
Izdelano v Evropi:
Leta:
Namenjeno:
Razvijajo:
Tip igrače:
Velikost kroglic:
Izbriši filter
Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00

HAMA beads

Likalne koralde Hama so se svetu predstavile leta 1971. Dansko podjetje Malte Haaning Plastic se je prvotno ukvarjalo s proizvodnjo plastičnih slamic za pijačo ali palčk za mešanje koktajlov. Zaradi velikega povpraševanja po plastičnih korald se je lastnik podjetja Malte Haaning odločil, da bo začel izdelovati lastne plastične koralde HAMA.

Likalne koralde Hama prinašajo ustvarjalno zabavo tako otrokom kot odraslim. Uporabite domišljijo in izdelajte dekoracijo za svojo sobo, podstavek za skodelico, obesek za šolsko torbo ali okvir za fotografijo.

Kako se uporabljajo? Koralde Hama zložite po navodilih ali po lastnih zamislih na posebej v ta namen izdelani podlogi. Nato koralde prekrijemo s papirjem za likanje in jih zlikamo z navadnim likalnikom. Ko se koralde ohladijo, lahko odstranite likalni papir in sliko, ki je nastala, nežno odstranite s podlage. Podlogo lahko uporabite večkrat. Samo dopolnite zalogo korald (bleščečih, svetlečih se v temi, pastelnih, mavričnih, prozornih ali neonskih) in vaša nova stvaritev ne bo dolgo čakala. Otroci in odrasli bodo skupaj preživeli prijeten čas ob igranju s plastičnimi koraldami po lastni domišljiji. Poleg tega med igranjem s koraldami razvijajo motorične sposobnosti, izboljšujejo potrpežljivost in koncentracijo, se učijo šteti, prepoznavati barve in geometrijske oblike.

Koralde Hama so na voljo v treh velikostih. Maksi koralde imajo premer 1 cm in so primerne za otroke, stare od 3 do 5 let. Midi koralde s premerom 0,5 cm so najbolj priljubljena velikost kroglic Hama v vseh starostnih skupinah. Najmanjših kroglic Mini nismo vključili v našo ponudbo. Koralčke HAMA lahko kupite posamično ali v različnih škatlicah in kompletih. Kupite lahko tudi ločene podloge za vstavljanje kroglic, stojala in obeske za obešanje. 
Želim vedeti več

Agata priporoča likalne koralde

Prikazanih 1 - 24 od 125
< 1 3 ... 6