Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Brezplačnadostava
Garancija 4 leta

Šolski nahrbtnik Step by Step GRADE Tropical Chameleon

Šolski nahrbtnik Step by Step Grade je prilagodljiv nahrbtnik, udoben za nošenje in športno oblikovan. Ekološki nahrbtnik, izdelan iz 100 % recikliranih plastenk PET (od 37 plastenk PET) in impregniran z nežno impregnacijo na vodni osnovi in ​​brez PFC - brez škodljivih kemikalij PFC.
Opis in lastnosti
134,90 € z DDV
Kristýna
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Šolski nahrbtnik Step by Step Grade je prilagodljiv nahrbtnik, udoben za nošenje in športno oblikovan. Ekološki nahrbtnik, izdelan iz 100 % recikliranih plastenk PET (od 37 plastenk PET) in impregniran z nežno impregnacijo na vodni osnovi in ​​brez PFC - brez škodljivih kemikalij PFC.

Šolski nahrbtnik, ki ne pade in se popolnoma prilega hrbtu zaradi gladke nastavitve višine naramnic. Z vrtljivim mehanizmom znotraj torbe zagotovite natančno nastavitev naramnic neposredno na otrokovem hrbtu od 1. do 4. razreda. Otroci bodo bili veseli zamenljivih 3D slik - 1 kos na zavihku torbe, 1 kos na sprednjem žepu in okrasna vrvica na sprednji strani torbe.

Nahrbtnik ima ultra lahek ergonomsko oblikovan hrbet z mehkim zračnim oblazinjenjem in konstrukcijo iz steklenih vlaken. Naramnice v obliki črke S (ne zarezujejo v ramena, dobro in trdno se prilegajo in so enostavne za uporabo) so oblazinjene in nastavljive. Na naramnicah so kavljčki za obešanje koncev naramnic. Zategovalni pasovi na ramenskem delu naramnic služijo za popolno pritrditev torbe na otrokov hrbet, snemljiv prsni pas, nastavljiv po višini, zaponka znamke YKK, snemljiv ledveni pas za optimalno porazdelitev teže torbe med rameni in boki ter centriranje torbe na sredino hrbta. Na vseh vidnih straneh torbe so odsevne površine znamke ORALITE (spredaj, ob straneh in naramnice), ki zagotavljajo zadostno varnost v mraku in temi. Zanka za obešanje torbe, zapiralo na dve magnetni zaponki, zahvaljujoč kateremu otroci enostavno odprejo in zaprejo nahrbtnik. Magnetno zapiranje je nastavljivo po višini, zaradi katerega je mogoče povečati prostornino nahrbtnika.

Izolirani sprednji žep (za hladno ali toplo hrano in pijačo), stranski žepi za steklenico s pijačo z luknjo v spodnjem delu žepa. Če steklenica pušča v žepu, tekočina odteče skozi luknjo, preden se vpije v glavni žep in poškoduje učne pripomočke. Stabilno dno torbe z nogami za boljšo stabilnost in zaščito pred vlago in umazanijo. Prostoren glavni žep z notranjim žepom, ki je namenjen težjim predmetom (npr. učbeniki), zagotavlja enakomerno porazdelitev teže. V preklopu so gumijasti trakovi za namestitev peresnice, ki obremeni torbo od zgoraj in tako zaščiti hrbet ter hkrati prihrani prostor v torbi.

Prostornina: 22 l
masa: približno 950 g,
nosilnost: 7 kg,
zunanje mere: d.20 x š.28 x v.41 cm

PODALJŠANA GARANCIJA 4 LETA

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Step by Step
Dimenzije 41 x 28 x 20 cm
Ekološki izdelek Da
Leta od 6 let, od 9 let
Namenjeno fantu
Prostornina 22 l
Razred 1. razred, 2. – 3. razred
Teža 950 g
Tip nahrbtnika šolski nahrbtnik
EAN 4047443478160
Koda izdelka STEP_129974
Recenzije

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!

Dodatki
Alternativni izdelki