Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Ustvarjanje Kompleti za ustvarjanje in izdelovanje Likalne kroglice Hama Hama Maxi koralde v škatli - miks barv - 3.000 kosov
Akcija

Hama Maxi koralde v škatli - miks barv - 3.000 kosov

Likalne koralde Maxi - velik paket, primeren za skupine otrok, šole, vrtce ali izvenšolske krožke. Ta velikost korald je primerna za otroke od 3. leta starosti. Odličen pripomoček za treniranje motoričnih sposobnosti, domišljije, spretnosti in potrpežljivosti.
Opis in lastnosti
Ta izdelek ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Likalne koralde Maxi - velik paket, primeren za skupine otrok, šole, vrtce ali izvenšolske krožke. Ta velikost korald je primerna za otroke od 3. leta starosti. Odličen pripomoček za treniranje motoričnih sposobnosti, domišljije, spretnosti, potrpežljivosti, prepoznavanja oblik in barv.

Paket vsebuje: približno 3.000 korald za likanje, 3 podloge H8214 kvadrat, H8220 krog, H8222 zvezda, 8 stojal, barvno predlogo, papir za likanje in navodila.

Likalne koralde Hama maxi so ena izmed najbolj priljubljenih igrač. Gre za raznobarvne plastične koralde, ki jih otroci po vzorcu ali lastni domišljiji sestavijo na podlogi s konicami. Končna slika se prekrije s posebnim papirjem, lahko tudi s papirjem za peko in previdno zlika z likalnikom brez pare.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec HAMA beads
Izdelano v Evropi Da
Leta od 3 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo ustvarjalnost, motoriko, domišljijo
Tip igrače ustvarjanje
Velikost kroglic velikost Maxi
EAN 028178088040
Koda izdelka Hama_H8804_xx
Recenzije

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!

Alternativni izdelki