Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Namigi za božična darila za fante

Namigi za božična darila za fante

Ideje za božična darila in ustvarjanje 6. nov. 2023 5 minut
Tereza Kotilová
Božič je za nekatere praznik miru in tišine, za druge čas, ki ga preživijo z družino ob dobri hrani, za otroke pa je to čas izpolnjenih želja. Pridite in uresničite najbolj skrite želje svojih fantkov ter izberite pravo božično darilo, ki jih bo razveselilo.

Lesene železniške proge

Če dečkom podarite lesene železnške proge, s katerimi se bodo igrali, se ne bodo samo zabavali, ampak bodo tudi vadili svojo ročno spretnost (pri gradnji prog) in ustvarjalnost (npr. pri izumljanju mest okoli vlaka ali zgodb z vlaki). Odkrijte čudovit svet lesenih vlakcev s svojimi otroki! Izbirate lahko med široko paleto železnic, lokomotiv in vagonov, prog in predorov, stavb in dodatkov.

Matejev NAMIG: Hu huuu, peljemo vam 15-odstotni popust na vse izdelke BRIO, ki velja do 31. januarja 2024 ali do porabe zalog. Ujemite najljubše kose BRIO svojih malih inženirjev po izjemni ceni, preden jih odpeljejo naprej.  

BRIO popust 15 %

Magnetni gradniki

👉 SmartMax

Odkrijte čarobnost magnetov! Bodite očarani nad privlačnostjo ali odbojnostjo dveh magnetov v trenutku, ko ju postavite drug proti drugemu. Magnetni gradniki Smartmax delujejo po načelu magnetne privlačnosti. Njihova edinstvenost je v trpežnosti materiala, ki prenese tudi manj previdno ravnanje majhnih otrok. Glavni elementi tega kompleta so zelo močne magnetne palice in kroglice, ki so dovolj velike, da jih otroci ne morejo pogoltniti. Druga prednost velikih pritrdilnih elementov je, da jih je mogoče zlahka prijeti in preprosto rokovati z njimi. Otroci bodo z magnetnimi gradniki vadili fino motoriko in prostorsko zaznavanje. Konstrukcije so namreč lahko dvodimenzionalne ali tridimenzionalne. 

Magnetni gradniki Smartmax  Magnetni gradniki Smartmax

👉 GeoSmart

Za večje graditelje priporočamo gradnike GeoSmart. Njihovi barviti in geometrijsko raznoliki kosi so manjši od kompletov Smartmax. Vendar so še vedno opremljeni z zelo močnimi magneti. Vsak magnet je nameščen v polikarbonatnem ohišju, ki je prav tako zaščiteno s pokrovom iz nerjavnega jekla. Ta patentirani dvojni varnostni sistem zagotavlja varnost otrok in visoko vzdržljivost samih kosov.  

Magnetni gradniki Geosmart   Magnetni gradniki Geosmart

Raznolikost posameznih kosov otrokom omogoča ustvarjanje različnih prostorskih objektov. Statične predmete je mogoče premikati s koleščki ali vrtljivimi ploščadmi. Zgrajeno vozilo je osvetljeno z lučkami LED. Daljinski upravljalnik omogoča lažje upravljanje vozila. S pomočjo vlečnega priključka lahko za vozilo priročno priključijo prikolico in ga bodo lahko tudi vozili. Pri igri z magnetnimi gradniki GeoSmart otroci razvijajo prostorsko domišljijo, gradbene spretnosti in logično razmišljanje.

Kaj je najboljši del? GeoSmart zabava tako otroke kot starše!
 
Magnetni gradniki Geosmart  

Igre iz resničnega sveta

V Agatinem svetu boste našli vse, kar si želi vaš ljubitelj avtomobilčkov – od fantastičnih lesenih garaž do gasilskih postaj za male in velike fante. Večnadstropne garaže so običajno opremljene z nekaj igračami avtomobilčkov, s katerimi se bo zagotovo zabaval vsak navdušen ljubitelj avtomobilčkov.

Matejev NAMIG: Kaj pravite na velik žerjav, s katerim lahko premaknete vse, kar si zamislite?

Imate doma malega Masterchefa? Priskrbite mu leseno kuhinjico za trening, v kateri bo lahko pripravljal prigrizke za vso družino in svoje prijatelje. V Agatinem svetu ponujamo kakovostne lesene kuhinjice različnih velikosti, barv in oblik. Odličen dodatek kuhinjici je jedilni ali čajni set, set za rezanje zelenjave in sadja ali pripravo okusnih sladic.

Maxim - Postaja z garažo in dvigalom  Brio – Večnadstropna parkirna garaža z dvigalom

Fantazijski svetovi dečkov  

Ali vaš mali pustolovec sanja o tem, da bi nekoč postal pogumen pirat ali hrabri vitez, in ali gre večina njegovih iger v to smer? Potem imamo za vas odličen namig za božično darilo 👉 Djeco Arty Toys je linija pravljičnih zbirateljskih figuric piratov in vitezov. Vsaka figurica je zaradi svoje izvirne zasnove edinstvena in lahko postane junak marsikatere dečkove zgodbe.

Pirati lahko plujejo na veliki piratski ladji in osvajajo mogočni črni grad spretnih vitezov. Kateri strani se boš pridružil?

Djeco Arty Toys

Absolutna uspešnica letošnjega božiča in novost letošnjega leta, ki bo vašega fanta popolnoma prevzela, je zbirka izvirnih in domiselnih avtomobilov Crazy Motors. Zbirateljski kovinski avtomobilčki so izdelani v merilu 1:43 in imajo gumijasto vzmetenje in pnevmatike. Vsako vozilo ima nezamenljiv videz in originalnega voznika.


Več nasvetov za božična darila za fante

Vsak deček je drugačen in le vi najbolje poznate svojega. Oglejte si naše druge ustvarjalne igre in igrače, ki bi lahko vašega malčka razveselile pod božičnim drevescem.

👉 Glasbene igrače
👉 Sestavljanke, mozaiki, vstavljanke
👉 Družabne igre
👉 Gradniki
👉 Lesene proge za vlakce
👉 Eksperimentalne igre in kompleti

Ali darila raje izbirate glede na starost? Potem smo vam na voljo s pregledno razvrščenimi ideje za igre in igrače za vsake starosti.

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.