Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Djeco Arty Toys za razvoj otroške domišljije in besednega zaklada

Djeco Arty Toys za razvoj otroške domišljije in besednega zaklada

Nasveti pri izbiri iger in igrač 15. sep. 2023 2 minuti
Tereza Kotilová
Izberite si figurico iz kolekcije Djeco Arty Toys – in nič vas ne bo oviralo na poti do pustolovščine ter doživetij junaških dejanj vitezov, ki rešujejo speče princeske. Figurice Arty Toys lahko zdaj odigrajo svojo razburljivo zgodbo kar v sobah vaših otrok. Blagovna znamka Djeco je ustvarila igrivo kolekcijo zbirateljskih figuric Arty Toys. Vsebuje like vitezov, piratov in princesk, ki otroke med igro navdihujejo in razvijajo hkrati.
Djeco Arty Toys za razvoj otroške domišljije in besednega zaklada
 

Arty Toys – svet vitezov in princesk

Najverjetneje se vsakdo rad spominja svojega otroštva. Tega, kako smo se lahko cele dneve igrali in živeli v svetu, polnem domišljije. Fantje so se večinoma pretvarjali, da so junaki, ki izpolnjujejo pomembno misijo. Dekleta so se preoblekla v čudovite princeske in sanjarila o pogumnem junaku. Za otroke je domišljija bistvena in dobro je, da jo kot starši razvijate. Za vas imamo nasvet, kako se lotiti te naloge.

Francoska blagovna znamka Djeco vam bo pri tem pomagala s svojimi prikupnimi zbirateljskimi figuricami Arty Toys. Vsakega otroka bo takoj pritegnil inovativno grafično oblikovanje figuric. Divji pirat, pogumni vitez ali očarljiva princeska – to so najljubši liki vaših otrok. Igra z njimi je zabavna, vendar je njihov glavni prispevek v nečem drugem. Otroci skozi igro razvijajo svojo domišljijo in besedni zaklad. Pripovedujejo zgodbe, ki so jih že slišali, ali pa si na podlagi lastne domišljije izmišljajo povsem nove. Napeta in pustolovska zgodba, ki si jo naši otroci zamislijo med igro, nas, starše, velikokrat povsem preseneti. Njihove zgodbe pogosto odražajo resnični svet, izražajo čustva ali pa so, nasprotno, neskončno fantazijske.


Zbirateljska kolekcija je čudovito darilo za vašega otroka ali odlična ideja za darilo za prijatelja ali prijateljico vašega otroka. Figurice so namreč lepo darilno zapakirane v prozorne škatlice. Izbirate lahko med številnimi različicami piratov, vitezov in princesk. Blagovna znamka Djeco nenehno ustvarja nove like, tako da lahko otroci svojo zbirko figuric nenehno širijo. Nad pisanimi akcijskimi figuricami Arty Toys bodo otroci zagotovo navdušeni!


 

Dodatki Arty Toys za več veselja pri igri 

Pri igri s figuricami vedno potrebujete še kakšen dodatek. Ilustratorji blagovne znamke Djeco so ustvarili več figuric s pripomočki. Čudovita lesena piratska ladja je pomemben del piratske kolekcije Arty Toys. Napnite jadra, dvignite sidro in odplujte na odprto morje! Doživeli boste vznemirljivo pustolovščino v družbi divjih piratov. Postanite kapitan Soscar in se odpravite na lov za zakladom. Sovražnik na desnem boku! Domišljiji se ne postavlja meja in v hipu, ko je pustolovščina na ladji za vami, osvojite na primer črni grad.
 

Djeco Arty Toys za razvoj otroške domišljije in besednega zaklada

Vitezom neizogibno pripada neosvojljiv črni grad. Dovolite vitezu, da vstopi v utrjeni grad preko spuščenega dvižnega mostu. Znotraj se skriva črni zapor za sovražnike. Ne manjka niti visoki razgledni stolp, s katerega pogumni vitez straži utrdbo. Viteške figurice bodo zagotovo poskrbele za neosvojljivost celotne utrdbe. Grad je resnično velik, njegove dimenzije so 35 x 27 x 47 cm, poleg tega pa je izdelan iz kvalitetnih materialov. Zagotovljena zabava za otroke, pa tudi za očke.

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.