Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

GeoSmart - Lunar Rover - 30 kosov

Zadostuje, da sestavite 5 magnetnih oblik lepih živahnih barv in sestavite lunarno vozilo svojih sanj. Vključite svojo domišljijo in zgradite druge modele lunarnih vozil. Odlično sestavljen komplet za majhne raziskovalce od petega leta leta starosti. Ali imate že sestavljeno vozilo? Igra raziskovanja oddaljenih svetov prične se torej lahko prične. Vsi Geosmart kompleti so združljivi.
Opis in lastnosti
54,99 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Za boljšo predstavo o tem magnetnem kompletu si prenesite informacijski letak.
Oglejte si navodila za model št. 1 iz tega magnetnega kompleta.
Oglejte si navodila za model št. 2 iz tega magnetnega kompleta.
Oglejte si navodila za model št. 3 iz tega magnetnega kompleta.
Oglejte si navodila za model št. 4 iz tega magnetnega kompleta.
Idealni magnetni komplet omogoča otrokom, tako doma kot v vrtcu veliko zabave. Zaradi pestrih barv, močnih magnetov in patentiranemu dvojnemu varnostnemu sistemu nudi Geosmart izredno varnost in dolgo življenjsko dobo otroškim ustvarjalnim igram. Vsi Geosmart kompleti so združljivi. Komplet je primeren za otroke od petih let starosti. Vsak del vsebuje magnete, ki so zaščiteni z dvojnim varnostnim sistemom. Kosi so različnih oblik in živahnih barvnih odtenkov. Zahvaljujoč temu lahko otroci ustvarijo neskončne kombinacije in tako dajejo prosto pot svoji otroški domišljij. Igranje s tem kompletom je za otroke zelo koristno. Pomaga pri razvoju prostorske predstave, koordinacije rok in oči, koncentracije, logičnega mišljenja in ustvarjalnosti.

Uvrščeno v kategorije

Kristýna
Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec GeoSmart
Leta od 5 let, od 6 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo domišljijo, ustvarjalnost, motoriko, orientacijo
Tip igrače sestavljanke
EAN 5414301250005
Koda izdelka GEO_211
Recenzije (4×)

Recenzije (4x)

5,0
4x
0x
0x
0x
0x
 • Preverjena stranka

 • Rygarová Zuzana

  - Zelo kvalitetni in odlično močni magneti.
  - Posamezni kosi so zelo trdni.
  - Razvoj prostorske domišljije.
  - Mogoče je dokupiti še več kosov.
  To je trenutno najbolj priljubljen poučen komplet za sestavljanje pri nas. Sin je star tri leta in sestavlja in gradi na milijon načinov. Res zelo kvaliteten dizajn (zame je to neuničljiv komplet). Sijajno je tudi, da je mogoče dokupovati vedno več delov. Sin je zares navdušen in če lahko priporočim komplet, kjer se začetna naložba res izplača, je to prav ta Geosmart! Z mlajšimi otroci lahko trenirate barve in oblike, starejši pa sestavljajo zelo zapletene geometrijske objekte. Zdrži več let in otroke takoj pritegne in zabava.
 • Jasmina

  Odlična in zelo kreativna igrača, ki spodbuja domišljijo in spodbuja otroka k razmišljanju. Pri nas je zelo aktualna in se otrok zelo zamoti z njo.
 • Preverjena stranka

Alternativni izdelki