Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Najbolj prodajano

Lilliputiens - punčka Louise

Majhne deklice se rade igrajo mamice. Punčka Louise z vso potrebno opremo je idealna igračka za deklice od 9 mesecev dalje. punčko lahko slečete, nahranite, previjete. Ko je čas za počitek, položite lutko v udobno posteljico z njeno najljubšo igračo. Velikost lutke 28 cm.
Opis in lastnosti
Ta izdelek ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Majhne deklice se rade igrajo mamice. Punčka Louise z vso potrebno opremo je idealna igračka za deklice od 9 mesecev dalje. Izdelana je iz mehkega in varnega materiala.

Punčka Louisa se že zelo veseli svoje male mamice, ki jo bo hranila, ji menjala pleničke, jo preoblačila, uspavala in jo imela povsod s seboj. Ko bo punčka Louisa žejna, ji bo mamica z veseljem ponudila mleko. Steklenička se z magnetom priključi na ustnice, tako da se mleko ne more politi.

Punčka je idealne velikosti za najmanjše deklice, zahvaljujoč prenosni vrečki pa jo lahko vzamete povsod s seboj. Ima snemljivo obleko in pleničko, stekleničko z mlekom in igračko za igranje. Prenosna košarica in prevleka imata dvostranski vzorec.

Ob igranju s punčko se otroci naučijo posnemati odrasle, razvijajo empatijo in socialne veščine. Igra spodbuja razvoj finih motoričnih spretnosti in fantazije.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Lilliputiens
Božični nasvet Da
Leta malčki, od 2 let
Namenjeno dekletu
Razvijajo motoriko, igro vlog
Tip igrače igrače
EAN 5414834867411
Koda izdelka Lilli_86741_xx
Recenzije (15×)

Recenzije (15x)

4,2
11x
0x
2x
0x
2x
  • Lucka

  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

< 1 3 4
Alternativni izdelki