Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Walachia - Hobby Kit - jaslice

Lesena sestavljanka za lepljenje vsebuje vse, kar je potrebno za izdelavo preprostih jaslic - lesene kocke določenih dolžin za izdelavo sten iz hlodov, dele za streho in škarpo ter vnaprej natisnjene papirnate potiske. Komplet vključuje shematski načrt sestavljanja. Ko ga zlepite, ga lahko razstavite na dva dela
Opis in lastnosti
13,43 € z DDV
Tega izdelka zdaj žal ni mogoče naročiti.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Lesena sestavljanka za lepljenje vsebuje vse, kar je potrebno za izdelavo preprostih jaslic - lesene kocke določenih dolžin za izdelavo sten iz hlodov, dele za streho in škarpo ter vnaprej natisnjene papirnate potiske. Komplet vključuje shematski načrt sestavljanja. Ko ga zlepite, ga lahko razstavite na dva dela in shranite nazaj v originalno škatlo. Komplet vsebuje 68 delov.

V kompletih HOBBY KITS boste našli vse, kar potrebujete za sestavljanje. Na voljo so preprosta slikovna navodila s simboli za vsak korak, tako da jih lahko sestavijo otroci po vsem svetu. Osnovni gradbeni material so natančno izdelani borovi tramovi dimenzije 9 × 9 mm v dolžini od 16 do 230 mm za gradnjo lesenih sten. Strehe, škarpe, mostovži in terase so izdelani iz 3 mm vezanega lesa in prekriti s papirnatimi odtisi. Funkcionalna vrata in okna, zastekljena s folijo, so izdelana iz potiskanega kartona. Posamezne stavbe se lepijo z lepilom za les in papir (ni priloženo). Navodila vključujejo manjša poglavja o gradbeništvu in zgodovini ljudske arhitekture. Modeli stavb so v merilu 1:32.

Končane stavbe so estetski dodatek otroškim sobam, uporabljajo se za igro z avtomobili, živalmi, vojaki in lutkami.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Walachia
Dimenzije 250 x 120 x 180 mm
Ekološki izdelek Da
Leta od 9 let
Namenjeno fantu, dekletu
Razvijajo spretnost
Teža 0,45 kg
Tip igrače sestavljanke
EAN 8594036430440
Koda izdelka WAL_betlem
Recenzije (2×)

Recenzije (2x)

1,0
0x
0x
0x
0x
2x
  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

Dodatki
Alternativni izdelki