Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Sprehodite se v
svetu igrač

Cena:
do
Zastave:
Ekološki izdelek:
Izdelano v Evropi:
Leta:
Namenjeno:
Razvijajo:
Število igralcev:
Tip igrače:
Izbriši filter
Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00

HABA: nemške kakovostne igrače z zagotovljeno varnostjo za otroke

Nemško podjetje HABA je znano kot proizvajalec visokokakovostnih lesenih igrač. Postopoma je razširila svojo ponudbo izdelkov, tako da ima zdaj še magnetne igrače, ki izpolnjujejo in pogosto presegajo predpisane varnostne standarde. Njihova ponudba vključuje tudi zabavne kroglične labirinte, lesene montažne komplete, magnetne igre, povečevalna stekla za opazovanje žuželk, sodelovalne igre za najmanjše igralce ali domiselne ropotuljice, polne barv in oblik. 

Ropotuljice HABA so prijetne na otip. Spodbujajo otroške prstke k bolj poglobljenemu raziskovanju in s tem prispevajo k razvoju otrokovih motoričnih spretnosti. 

Kroglični labirinti HABA spodbujajo koncentracijo in koordinacijo gibanja. Otroci s pomočjo magnetne palice postavijo kroglice različnih barv v svoje hiške. Med igro s krogličnim labirintom se učijo prepoznavati barve in šteti.

Družinsko podjetje HABA je bilo ustanovljeno leta 1938 v Bad Rodachu kot tovarna lesenih igrač. Čeprav danes vse njihove igrače niso več lesene, še vedno velja, da morajo biti izredno kakovostne in popolnoma varne za otroke. 
Želim vedeti več

Agata priporoča lesene igrače

Prikazanih 1 - 24 od 258
< 1 3 ... 11