Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Kayanak – arktična pustolovščina

Zabavna igra za vso družino. Igra je zelo lepo izdelana s čudovitimi ilustracijami. Severni medvedi sedijo na ledih ploščah in lovijo ribe tudi v ostri zimi. Vsak medved želi uloviti kar največ rib. Za lovljenje rib v tej igri medvedi uporabljajo magnetno palico. Figurice medvedov se premikajo po ledenih ploščah in v ledu ustvarjajo luknje za lovljenje rib – jeklenih kroglic. Želim vedeti več
32,99 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Zabavna igra za vso družino. Igra je zelo lepo izdelana s čudovitimi ilustracijami. Severni medvedi sedijo na ledih ploščah in lovijo ribe tudi v ostri zimi. Vsak medved želi uloviti kar največ rib. Za lovljenje rib v tej igri medvedi uporabljajo magnetno palico. Figurice medvedov se premikajo po ledenih ploščah in v ledu ustvarjajo luknje za lovljenje rib – jeklenih kroglic. Izbrati morate pravo luknjo v ledu, sicer bo medved ostal lačen. Zmagovalec igre je najuspešnejši igralec, ki z magnetno palico ulovi 10 žogic. Igra je namenjena 2 do 4 igralcem od 4 do 99 let starosti. Ena igra traja približno 10 minut. Igra podpira razvoj fine motorike in spretnosti, poleg tega pa se mlajši otroci ob njej učijo šteti.

Igra ima dve različici. V enostavnejši različici za manjše otroke je cilj igralcev uloviti deset rib. V težji različici za starejše otroke so velike ribe dragocenejše od majhnih, zato zmaga tisti ribič, ki zbere največ točk.

Pomembna informacija: ta navodila so na voljo v teh jezikih: DE,EN,IT,FR,NL,ES

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec HABA
Dolžina 10 minut
Leta od 5 let, od 6 let
Namenjeno fantu, dekletu
Razvijajo spretnost, motoriko
Število igralcev 2-4
Tip igrače igre
EAN 4010168071466
Koda izdelka Haba_1007146001
Dodatki Alternativni izdelki
5,0
1x
0x
0x
0x
0x