Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Motorično računalo – Mavrica

Računalo v obliki mavrice je odličen način, da otrokom pomagate razumeti osnove štetja. To računalo bo zagotovo priljubljen kos v vaši zbirki igrač. Je namreč prijetno na otip, privlačne oblike in barv. Ni le funkcionalno, ampak bo tudi čudovita dekoracija otroške sobe.
Opis in lastnosti
19,39 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Računalo v obliki mavrice je odličen način, da otrokom pomagate razumeti osnove štetja. To računalo bo zagotovo priljubljen kos v vaši zbirki igrač. Je namreč prijetno na otip, privlačne oblike in barv. Ni le funkcionalno, ampak bo tudi čudovita dekoracija otroške sobe. Z živobarvnimi kroglicami, ki drsijo skozi loke mavrice, lahko otroci trenirajo svoje matematične spretnosti, fino motoriko in se predvsem zabavajo. Računalo vsebuje pet lokov, vsak je drugačne barve, zato se lahko manjši otroci zlahka naučijo razlikovati in poimenovati barve.

Računalo lahko enostavno prenašate kamorkoli, zato bo odlična izbira za potovanja in zabavo kjerkoli zunaj doma. Dimenzije računala so 27 x 22 x 6 cm. Izdelano je iz lesa in kovine. Namenjeno otrokom od 12 mesecev starosti.

Nemško podjetje Legler se osredotoča na proizvodnjo kakovostnih lesenih igrač od leta 1996. Vse lesene igrače znamke Small Foot imajo oznako CE in so izdelane v skladu z evropskim standardom za varnost igrač EN 71. Lesene igrače Small Foot že od zgodnjega otroštva razveseljujejo otroke, razvijajo njihove otipne in senzorične sposobnosti. Cilj blagovne znamke Small Foot je spodbujati duševni in telesni razvoj otrok.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec small foot
Dimenzije 27 x 22 x 6 cm
Izdelano v Evropi Da
Leta malčki, od 2 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo motoriko, matematiko
Tip igrače igrače
EAN 4020972119650
Koda izdelka DD_LE11965
Recenzije

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!

Dodatki Alternativni izdelki