Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Šolske torbe in nahrbtniki Šolske potrebščine in pripomočki Otroški nahrbtnik Step by Step Kid, Bayala Lev

Otroški nahrbtnik Step by Step Kid, Bayala Lev

Lepe nahrbtnike otroci uporabljajo za izlete, vrtec, na potovanjih. Tridelni komplet vključuje nahrbtnik, zamenljivo sliko MAGIC MAGS in sedežno blazino. Nahrbtnik ima odsevne trakove, prsne pasove. Mehko oblazinjeni hrbtni in naramni pasovi zagotavljajo udobno prileganje. Nahrbtnik ima glavni žep z notranjim žepom za težje stvari (npr. knjigo), zapiranje na zadrgo. Želim vedeti več
Ta izdelek ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Lepe nahrbtnike otroci uporabljajo za izlete, vrtec, na potovanjih. Tridelni komplet vključuje nahrbtnik, zamenljivo sliko MAGIC MAGS in sedežno blazino. Nahrbtnik ima odsevne trakove, prsne pasove. Mehko oblazinjeni hrbtni in naramni pasovi zagotavljajo udobno prileganje. Nahrbtnik ima glavni žep z notranjim žepom za težje stvari (npr. knjigo), zapiranje na zadrgo. Preklop ima žep na zadrgo in se zapira s sponko. Otroci bodo zagotovo navdušeni nad 3D odstranljivimi slikami MAGIC MAGS in odstranljivo dekoracijo na sprednji strani nahrbtnika. V kompletu je oblazinjena sedežna blazina, ki jo bo otrok uporabljal na vsakem potovanju. Sprednji žep se zapre z zadrgo, na strani sta dva stranska mrežasta žepa za steklenico za vodo. Zelo praktičen je pralno dno.
Teža nahrbtnika je 380 g. Prostornina nahrbtnika je 14 l, njegove dimenzije so 17 x 35x 26 cm (dolžin x višina x širina).

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Step by Step
Dimenzije 17 x 35x 26 cm
Kolekcija 2019
Leta od 5 let, od 6 let
Namenjeno fantu
EAN 4047443404770
Koda izdelka STEP_183703-xx
Dodatki Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!