Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Sprehodite se v
svetu igrač

Cena:
do
Kolekcija:
Leta:
Namenjeno:
Prostornina:
Razred:
Tip nahrbtnika:
Izbriši filter
Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00

BOLL

Vse se je začelo v osemdesetih letih prejšnjega stoletja z željo mladega študenta, da bi imel funkcionalno opremo za svoje odprave v gore. In ta želja je bila tako močna, da je bilo po nekaj prvih poskusih in izkušnjah leta 1997 ustanovljeno češko podjetje BOLL in z njim prva linija planinskih nahrbtnikov. 

Danes BOLL izdeluje vse vrste nahrbtnikov, od nahrbtnikov za predšolske otroke do šolskih nahrbtnikov, nahrbtnikov za prosti čas in nahrbtnikov za gorske pohode. Vsi nahrbtniki združujejo visoke zahteve glede funkcionalnosti, popolne ergonomije in zanesljivosti.

Oblazinjenje nahrbtnikov BOLL sledi anatomiji otrokovega hrbta, ščiti hrbtenico in omogoča kroženje zraka med nahrbtnikom in otrokovim hrbtom. K udobnemu nošenju nahrbtnikov BOLL pripomore prefinjen hrbtni sistem, ki ga je mogoče preprosto premikati in tako prilagoditi velikost, ko otrok raste. Nahrbtniki imajo pregledno postavitev in veliko žepov za shranjevanje šolskih potrebščin. Zadrge na nahrbtnikih je mogoče enostavno odpeti. Za boljšo vidljivost otroka v cestnem prometu imajo nahrbtniki veliko odsevnih elementov na vseh straneh nahrbtnika.
Želim vedeti več

Agata priporoča češki nahrbtniki BOLL

Prikazanih 1 - 24 od 110
< 1 3 ... 5