Agata za vas peče spletne piškotke , da bi vam olajšala nakupovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo.
Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Robot MIO 2.0

Ta edinstveni znanstveni komplet robotov MIO 2.0 vam bo omogočil, da sestavite pravega robota! Zabavajte se s programiranjem njegovih gibov in druženjem s prijateljem vznemirljivimi izzivi. Zahvaljujoč inovativnemu ultrazvočnemu senzorju bo lahko robot prepoznal oddaljene predmete, kar mu omogoča, da se izogne ​​oviram na poti, medtem ko s svojo magnetno roko lovi kovinske predmete. Komplet je namenjen otrokom od 8 let dalje. Želim vedeti več
Ta izdelek ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Ta edinstveni znanstveni komplet robotov MIO 2.0 vam bo omogočil, da sestavite pravega robota! Zabavajte se s programiranjem njegovih gibov in druženjem s prijateljem vznemirljivimi izzivi. Zahvaljujoč inovativnemu ultrazvočnemu senzorju bo lahko robot prepoznal oddaljene predmete, kar mu omogoča, da se izogne ​​oviram na poti, medtem ko s svojo magnetno roko lovi kovinske predmete. Komplet vsebuje bogato paleto zamenljivih kosov, ki vam bodo omogočili spreminjati robota tako, kot ga želite. Postanite pravi strokovnjak za robotiko! Ilustrirana navodila vodijo otroka korak po koraku, zato in se igral sam in varno. Komplet pomaga razvijati ročne spretonosti in kreativnost.

Dimenzija paketa: 45,1 x 31,1 x 7 cm. Teža: 1,13 kg. Starost: 8+

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Clementoni
Dimenzije 45,1 x 31,1 x 7 cm
Leta od 9 let, od 12 let
Namenjeno fantu, dekletu
Razvijajo spretnost, znanje
Tip igrače igrače, sestavljanke
EAN 8005125505289_xx
Koda izdelka Clementoni_104950528_xx
Dodatki Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!