Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Roler s črnilom Griffix 3 za desničarje – zelen

Roler s črnilom je odlična vmesna stopnja med svinčnikom in nalivnim peresom. Po papirju drsi enako gladko, nadzorovan tok črnila pa omogoča gladko pisanje. Seveda z lahkoto prenese tudi, če otrok nanj pomotoma močneje pritisne. Želim vedeti več
10,44 €
Tega izdelka zdaj žal ni mogoče naročiti.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Ergonomsko oblikovan roler s površinami za oporo prstov za vadbo pravilnega oprijema. Otrok se nauči dovolj močno pritiskati na roler, da lahko dobro piše. Primerno od 1. razreda naprej za prehod s svinčnika na nalivnik. Za roler je mogoče bombice kupiti ločeno. Roler je tretja stopnja v seriji pripomočkov Griffix, namenjenih učenju pravilnega držanja pripomočkov za pisanje - voščenka, tehnični svinčnik, roler in nalivno pero. Ta roler je zasnovan posebej za desničarje. Polnila, primerna za rolerje iz naše ponudbe:

Roler s črnilom je odlična vmesna stopnja med svinčnikom in nalivnim peresom. Po papirju drsi enako gladko, nadzorovan tok črnila pa omogoča gladko pisanje. Seveda z lahkoto prenese tudi, če otrok nanj pomotoma močneje pritisne.


Štiristopenjski sistem v Nemčiji izdelanih pisalnih pripomočkov griffix® je prva serija izdelkov na trgu pisalnih pripomočkov, ki razvija fino motoriko otrok. Tako jih na pisanje pripravi že v predšolskem obdobju. Združuje štiri pripomočke, ki tvorijo premišljen sistem: voščenko, svinčnik, roler s črnilom in nalivno pero.

Ergonomska oblika, ki so jo oblikovali učitelji in znanstveniki, spodbuja pravilen oprijem in tako pripomore k bolj naravnemu in sproščenemu pisanju in risanju v vsaki starosti otroka. Vsi pripomočki so tako popolnoma prilagojeni otrokovemu napredku. Ker griffix® že od samega začetka omogoča pravilen oprijem, se otroku kasneje ni treba navaditi na nov način držanja nalivnega peresa. Smeško na koncu pisala mu vedno pokaže, ali nalivnik drži pravilno.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Pelikan
Izdelano v Evropi ano
Leta od 6 let
Namenjeno dekletu, fantu
EAN 4012700962331
Koda izdelka HER_00962339
Dodatki
Alternativni izdelki
5,0
3x
0x
0x
0x
0x
  • Anonimno

  • Anonimno

  • Anonimno