Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Nalivno pero Griffix 4 za levičarje – rožnato

Ergonomsko oblikovano nalivno pero za levičarje s površinami za oporo prstov za vadbo pravilnega oprijema. Otrok se nauči dovolj močno pritiskati na pero, da lahko dobro piše. Primerno od 1. razreda naprej za prehod s svinčnika na nalivnik. V pero lahko vstavite vse vrste univerzalnih standardnih bombic za nalivna peresa in rolerje s kovinskimi konicami. Želim vedeti več
13,48 €
10,78 € z DDV
Kristýna
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Ergonomsko oblikovano nalivno pero s površinami za oporo prstov za vadbo pravilnega oprijema. Otrok se nauči dovolj močno pritiskati na pero, da lahko dobro piše. Primerno od 1. razreda naprej za prehod s svinčnika na nalivnik. V pero lahko vstavite vse vrste univerzalnih standardnih bombic za nalivna peresa in rolerje s kovinskimi konicami. Nalivnik je četrta stopnja v seriji pripomočkov Griffix, namenjenih učenju pravilnega držanja pripomočkov za pisanje – voščenka, tehnični svinčnik, roler in nalivno pero. Ta nalivnik je zasnovan posebej za levičarje.

Polnilno pero je idealna izbira za zadnji korak na poti otroka do pisanja. Njegova konica zagotavlja gladke poteze in otroka spodbuja k preudarnemu in premišljenemu pisanju. Z naraščajočo samozavestjo se bo otrok naučil pisati hitreje. Konica je nameščena pod kotom, idealnim za otroško roko, in omogoča optimalen pretok črnila.

Štiristopenjski sistem v Nemčiji izdelanih pisalnih pripomočkov griffix® je prva serija izdelkov na trgu pisalnih pripomočkov, ki razvija fino motoriko otrok. Tako jih na pisanje pripravi že v predšolskem obdobju. Združuje štiri pripomočke, ki tvorijo premišljen sistem: voščenko, svinčnik, roler s črnilom in nalivno pero.

Ergonomska oblika, ki so jo oblikovali učitelji in znanstveniki, spodbuja pravilen oprijem in tako pripomore k bolj naravnemu in sproščenemu pisanju in risanju v vsaki starosti otroka. Vsi pripomočki so tako popolnoma prilagojeni otrokovemu napredku. Ker griffix® že od samega začetka omogoča pravilen oprijem, se otroku kasneje ni treba navaditi na nov način držanja nalivnega peresa. Smeško na koncu pisala mu vedno pokaže, ali nalivnik drži pravilno.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Pelikan
Izdelano v Evropi Da
Leta od 6 let
Namenjeno dekletu
EAN 4012700928047
Koda izdelka HER_00928044_xx
Dodatki
Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!