Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Najširša izbira kakovostnih igrač z brezplačno dostavo nad 65 EUR

Najširša izbira kakovostnih igrač z brezplačno dostavo nad 65 EUR

Lahko ste prepričani, da Agatin svet ponuja najširši izbor ustvarjalnih iger in igrač za razvoj vaših otrok od rojstva do šolske starosti v Sloveniji. Zagotavljamo tudi kakovost in zdravstveno neoporečnost vseh naših igrač. In ko bogato napolnite svojo košarico, vam zagotavljamo brezplačno dostavo od nas do vašega doma.

Najširša izbira ustvarjalnih iger in igrač za razvoj vaših otrok v Sloveniji

V Agatinem svetu boste našli široko ponudbo družabnih in didaktičnih iger, ustvarjalnih in umetniških igrač, lesenih in interaktivnih igrač za najmlajše, šolskih nahrbtnikov in potrebščin in še veliko več. 

Smo neposredni uvoznik več edinstvenih blagovnih znamk, kot so Djeco, HABA, Lilliputiens, SmartMax, GeoSmart, TEGU, Mom's Care. Poleg tega smo tudi ključni trgovec na drobno za številne druge zanimive blagovne znamke, kot so Janod, Aladine, Brio, Hape.

Ker svoje izdelke temeljito poznamo in ker smo tudi sami starši, vam lahko odlično svetujemo in vas navdihujemo. Preberite naš blog ali nam sledite na Facebooku.

Djeco Pomea

Kakovost in zdravstvena neoporečnost vseh igrač

V ponudbi Agatinega sveta boste našli samo kakovostne in zdravstveno neoporečne izdelke. Ti vedno ustrezajo evropskim standardom, poleg tega se pogosto ponašajo z drugimi certifikati. Osredotočamo se predvsem na izbiro igrač iz naravnih materialov, ki prihajajo iz trajnostnih virov ali recikliranih/biološko razgradljivih materialov. Lep primer recikliranja plastike med našimi izdelki so šolski nahrbtniki Ergobag, izdelani iz recikliranih plastenk.

Želite biti prepričani, da pri nas kupujete igre in igrače, ki izpolnjujejo zahteve za okolju prijazen izdelek? Potem v filtriranju v levem stolpcu za filter ekoloških izdelkov preprosto označite kvadratek "da".

Ergobag: Recikliranje plastenk

Brezplačna dostava nad 65 EUR

Izkoristite brezplačno dostavo. Le kupiti morate za najmanj 65 EUR. Izbira je velika – na zalogi imamo več kot 3500 izdelkov. Vaše naročilo bomo skrbno zapakirali in poslali, tako da bo čim prej pri vas. Smo okolju prijazni: ves embalažni material recikliramo in sprejemamo embalažo drugih podjetij v recikliranje. Zgledujte se po naših namigih za recikliranje.

Inspiracija za recikliranjei: Agatin reciklirnik

Kristýna je ustanoviteljica in duša Agatinega sveta in ga usmerja. Skupaj s sestro Lucio raziskujeta češke in tuje blagovne znamke, da bi v Agatin svet vključili najboljše igre in igrače. Kajti samo igre, igrače, knjige in sestavljanke, ki jih odlikujejo koristnost za otroke, kakovost izdelave, varnost in dizajn, so lahko del Agatinega sveta. In to je svet, ki ga ustvarjajo za nas.