Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Čarobne punčke Djeco Pomea

Čarobne punčke Djeco Pomea

Nasveti pri izbiri iger in igrač 15. sep. 2023 3 minute
Tereza Kotilová
Predstavljamo vam veliko novost letošnjega leta, ki smo se je veselili in je končno tu! To so čarobne punčke Pomea vaše najljubše blagovne znamke Djeco, ki so pravkar prispele na naše police in so pripravljene, da vam jih pošljemo. Pridite in bolje spoznajte te punčke ter verjemite, da vas bodo takoj očarale, tako kot nas.

VELIKA NOVOST: Čarobne punčke Djeco Pomea

Ljubke punčke Pomea za otroke, stare že od 18 mesecev 

V igri, kjer se otroci igrajo mamic in očkov z realističnimi dojenčki Pomea lahko uživajo že malčki od 18 mesecev naprej. Zaradi tekstilnega telesa je punčka lahka in meri 32 cm, zato je kot nalašč za majhne otroške roke. Zlahka jo namestite in ko jo položite na hrbet, se njene oči zaprejo. Obraz, roke in noge so izdelani iz zelo mehkega vinila, ki je zelo prijeten na otip. Polnilo telesa je izdelano iz 100-odstotno recikliranih vlaken. Po potrebi lahko punčko in oblačila operete v pralnem stroju pri 30 °C.

VELIKA NOVOST: Čarobne punčke Djeco Pomea

Kolekcija dojenčkov Pomea je raznolika in ponuja dojenčke različnih barv oči in kože. Otrok lahko sam izbere, ali želi lutko z modrimi ali rjavimi očmi ali morda otroka z rjavo kožo. Da! Med dojenčki Djeco Pomea boste našli tudi temnopoltega fantka ali temnopolto deklico. Ali bo deklica ali deček, je odvisno od vas in vašega otroka. 

Dojenček Djeco Pomea temnopolti deček

Dodatki za punčke 

Kolekcija Pomea vključuje tako samosedeče punčke le v spodnjem perilu, kot tudi punčke v prikupnih oblekah z zapenjanjem na ježka, ki jih je mogoče preprosto sneti in preobleči v druga oblačila. Vsem lutkam je mogoče dokupiti različne dodatke, od oblačil ali čeveljčkov do banjice, spalne košarice, kovčka za dodatke in otroškega vozička ali nosilke. Otroci jih lahko povsod vzamejo s seboj. Ali ste vedeli, da vsa oblačila za dojenčke oblikuje oblikovalka otroške mode Tinou Le Joly Sénoville? Morda so prav zato tako realistična, zato lahko dobite željo, da bi vanje oblekli pravega dojenčka. 

VELIKA NOVOST: Čarobne punčke Djeco Pomea

Otroške punčke Pomea za vodo

V seriji punčk Pomea so tudi dojenčki, ki obožujejo kopanje in vodo! Otroci jih lahko vzamejo s seboj v banjo ali bazen ali jih kopajo v posebni banjici.  So enake velikosti kot punčke z mehkim telesom, vendar imajo celo telo iz mehkega vinila in sklepne okončine. Tako lahko ti dojenčki sedijo kot pravi malčki. 

Punčka Djeco Pomea za vodo

Ali so vam všeč naše nove punčke? Katero bi izbrali za svoje otroke? Sporočite nam.

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.