Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Sprehodite se v
svetu igrač

Cena:
do
Ekološki izdelek:
Električno:
Leta:
Namenjeno:
Razvijajo:
Tip igrače:
Izbriši filter
Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00

Brio

Švedsko podjetje BRIO izdeluje lesene igrače že več kot 130 let. To je bilo prvo podjetje na svetu, ki je izdelovalo lesene otroške železnice, in jih izdeluje še danes. Čist in preprost dizajn osnovnih elementov, natančna izdelava in uporaba kakovostnega bukovega lesa iz trajnostnih gozdov so pomembne značilnosti otroških železniznic Brio in sestavljank Brio Builder, ki jih odlikujejo od drugih.

Zgodovina blagovne znamke Brio se je začela leta 1884 v Osbyju, majhnem mestu na jugu Švedske, kjer je Ivar Bengtsson pri 18 letih začel prodajati pletene košare. Njegovo podjetje uspešno posluje in leta 1907 nastane prva igrača - leseni konjiček. Postopoma se ponudba izdelkov širi in podjetje se razvija, kar gospod Ivar leta 1908 prenese na svoje tri sinove. Naslednje leto je podjetje dobilo ime BRIO (kratica za Bröderna Ivarsson Osby, brata Ivarsson iz Osbyja), igrače pa so postale pomemben del ponudbe. Podjetje se še naprej širi. Leta 1920 začne uvažati nemške otroške vozičke, leta 1958 pa izdela prve vlakce, ki postanejo ena najbolj priljubljenih igrač. Prvotno majhno družinsko podjetje je danes preraslo v veliko globalno podjetje s podružnicami po vsem svetu.

Z igro z otroško železnico ali sestavljanko Brio otroci razvijajo ročne spretnosti in fino motoriko, krepijo potrpežljivost in predvsem razvijajo domišljijo. Brio je zagotovilo kakovosti in neskončne zabave za vaše otroke. Vstopite, zabava se lahko začne.
Želim vedeti več

Agata priporoča otroške železniške proge

Prikazanih 1 - 24 od 55
< 1 3