Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Agatin reciklirnik: Obešalniki

Agatin reciklirnik: Obešalniki

Prenesite brezplačno 13. mar. 2024 3 minute
Tereza Kotilová
Prejeli ste paket iz Agatinega sveta in se vam zdi škoda, da bi škatlo poteptali in jo odvrgli v modri zabojnik? Tudi v Agatinem svetu smo ljubitelji recikliranja, zato smo za vas pripravili Agatin reciklirnik, v katerem boste našli namige, kako ponovno uporabiti škatle od naročila. Pridite z nami in izdelajte izvirne obešalnike za oblačilca, ki jih nima prav vsakdo.
Agatin reciklirnik: Obešalniki

Ali vaš otrok rad preoblači punčke in se sprašujete, kako lepo shraniti vse te oblekice? Priporočamo vam, da kupite leseno stojalo za oblačilca in obogatite opremo z recikliranimi obešalniki.


Pridružite se nam pri izdelavi izvirnih obešalnikov, ki jih nima prav vsakdo, in sicer tako, da uporabite kartonsko škatlo od vašega naročila iz Agatinega sveta. Postopek je preprost. Vzemite škarje ali nož (kar vam je lažje za delo) in svoje najljubše barvice, flomastre, nalepke, kolaž papir, da boste obešalniku dodali edinstvenost. Oglejte si našo sliko, v skladu z navodili izdelajte svojo recimojstrovino in lepo obesite vsa oblačilca za punčke.

Agatin reciklirnik: Obešalniki

AGATIN NAMIG: Za obešanje težjih oblekic priporočamo, da zlepite dva kartona skupaj, da bo obešalnik v osnovi trdnejši.


Pohvalite se nam in drugim, kako so vam uspeli Agatini obešalniki!

👇♻️ Pridite in skupaj nami ustvarite še več stvari za recikliranje 👇♻️

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.