Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Roler s črnilom Griffix 3 za desničarje - rdeč

Roler s črnilom je vmesna stopnja med svinčnikom in nalivnikom. Roler s črnilom je odlična vmesna rešitev med svinčnikom in nalivnim peresom. Po papirju drsi enako gladko, nadzorovan pretok črnila pa omogoča gladko pisanje. Seveda z lahkoto prenese močnejši pritisk otroka. Želim vedeti več
Ta izdelek ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Roler s črnilom Griffix 3 za desničarje - rdeč
Ergonomsko oblikovan roler s površinami za oporo prstov za vadbo pravilnega oprijema. Otrok se nauči, da mora na roler pritisniti dovolj močno, da lahko dobro piše. Primerno od 1. razreda naprej, ko preidete s svinčnika na pisalo. Za roler je mogoče bombice kupiti ločeno. Roler je tretja stopnja v seriji pripomočkov Griffix, ki so namenjeni učenju pravilnega prijema pri pisanju - voščenka, tehnični svinčnik, roler in nalivnik. Ta roler je zasnovan posebej za desničarje. Polnila, primerna za rolerje iz naše ponudbe:

Roler s črnilom je odlična vmesna rešitev med svinčnikom in nalivnim peresom. Po papirju drsi enako gladko, nadzorovan pretok črnila pa omogoča gladko pisanje. Seveda z lahkoto prenese močnejši pritisk otroka. 

Štiristopenjski sistem pisal griffix®, izdelan v Nemčiji, je prvi tak izdelek na trgu pisal, ki razvija otrokovo fino motoriko. S tem jih že v predšolskem obdobju pripravite na pisanje. Združuje štiri pripomočke, ki tvorijo v prefinjen sistem: voščenko, svinčnik, roller s črnilom in nalivnik.

Ergonomska oblika, ki so jo oblikovali učitelji in znanstveniki, spodbuja pravilen oprijem in pomaga, da sta pisanje in risanje bolj naravna in sproščena pri vseh starostnih skupinah otrok. Vsa orodja so tako popolnoma prilagojena otrokovemu napredku. Ker griffix® že od samega začetka omogoča pravilen oprijem, se otroku ni treba navaditi na nov način držanja pisala. Nasmešek na koncu pisala mu vedno pokaže, ali pisalo drži pravilno.

Uvrščeno v kategorije

Kristýna

Mama Kristýna svetuje

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Pelikan
Izdelano v Evropi Da
Leta od 6 let
Namenjeno dekletu, fantu
EAN 4012700928092
Koda izdelka HER_00928093_xx
Dodatki Alternativni izdelki
5,0
1x
0x
0x
0x
0x