Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Šolski komplet Ergobag prime Fluo zeleni 2020 – nahrbtnik + peresnica + mapa

Šolski komplet Fluo zeleni 2020 je sestavljen iz visokokakovostnega šolskega nahrbtnika Ergobag prime, peresnice in plastične mape za zvezke. Enonadstropna peresnica s poklopcem je opremljena s standardno opremo - 6x debelimi barvicami Lyra, 10x tankimi barvicami Lyra, svinčnikom, šilčkom, ravnilom in radirko. Plastična mapa za zvezke omogoča enostavno organizacijo v šolskem nahrbtniku. Želim vedeti več
Ta izdelek ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Šolski komplet Fluo zeleni 2020 je sestavljen iz visokokakovostnega šolskega nahrbtnika Ergobag prime, peresnice in plastične mape za zvezke. Enonadstropna peresnica s poklopcem je opremljena s standardno opremo - 6x debelimi barvicami Lyra, 10x tankimi barvicami Lyra, svinčnikom, šilčkom, ravnilom in radirko. Plastična mapa za zvezke omogoča enostavno organizacijo v šolskem nahrbtniku.

Šolska torba Ergobag prime je namenjena razredni stopnji osnovne šole, tj. od 1. do 5. razreda. Nastavljivo hrbtišče, ki ga je mogoče prilagoditi po višini od 100 do 150 cm. Gre za okolju prijazen izdelek, ki je 100-odstotno izdelan iz recikliranih plastenk PET (približno 16 kosov pollitrskih plastenk), plastične zaponke pa ne vsebujejo ftalatov in drugih škodljivih materialov.

To je enoprostorski nahrbtnik z notranjimi razdelki, ki lahko sprejme do 20 l prostornine in je samostoječ. Zaradi notranje kompresne vrvice ta koncept omogoča, da se celoten tovor poveže in pritisne na hrbet, tako da se odpravi vzvod, ki bi bremenil hrbet. Predal za stekleničko in prigrizek je v sprednjem žepu, zato ni enostranske preobremenitve ali neravnovesja, kot če je steklenička nameščena ob strani nahrbtnika. Odsevni elementi zagotavljajo dobro vidljivost v slabem vremenu ̶ popolna 360-stopinjska vidljivost. Material je dvakrat impregniran, ima vodni stolpec 1500 mm in je tako odporen na dež in umazanijo.

Tehnični parametri:
Teža: 1100 g
Prostornina: 20 l
Dimenzije: širina 28 cm, globina 25 cm, višina 40 cm

Nahrbtnik vključuje 2 sponki na ježka (motivi se lahko razlikujejo).

Za fotografije se zahvaljujemo @blogzrzky.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Ergobag
Dimenzije 28 x 25 x 40 cm
Ekološki izdelek Da
Kolekcija 2020
Leta od 6 let
Namenjeno fantu
Prostornina 20 l
Razred 1. razred, 2. – 3. razred
Teža 1100 g
Tip nahrbtnika komplet nahrbtnik + dodatki
EAN
Koda izdelka set1_EBA-SIN-002-9K1_xx
Dodatki Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!