Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Svinčnik Griffix 2 za levičarje – zelen

Ergonomsko oblikovan tehnični svinčnik za levičarje za vadbo pravilnega oprijema. Mina se podaljšuje s pomočjo stiskalnega mehanizma. Svinčnik je opremljen s posebnim območjem oprijema za podporo prstov. Tehnični svinčnik je druga stopnja v seriji pripomočkov Griffix, namenjenih učenju pravilnega držanja pripomočkov za pisanje – voščenka, tehnični svinčnik, roler in nalivno pero. Želim vedeti več
13,20 €
10,56 € z DDV
Kristýna
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Ergonomsko oblikovan tehnični svinčnik za vadbo pravilnega oprijema. Mina se podaljšuje s pomočjo stiskalnega mehanizma. Svinčnik je opremljen s posebnim območjem oprijema za podporo prstov. Tehnični svinčnik je druga stopnja v seriji pripomočkov Griffix, namenjenih učenju pravilnega držanja pripomočkov za pisanje – voščenka, tehnični svinčnik, roler in nalivno pero. Vsa ta pisala je mogoče držati le v enem položaju – pravilnem. Ta svinčnik je zasnovan za levičarje.

Svinčnik je prilagojen otroškim rokam in je zasnovan tako, da jim pomaga spoprijeti se s prvimi poskusi pisanja. Pomaga ohranjati pravi oprijem, njegova debelina pa se popolnoma prilega otroški roki. Razdalja med konico in ročajem je enaka kot pri nalivnem peresu, zato je idealen kot vadbeno orodje za kasnejši prehod na napredno pisanje.

Štiristopenjski sistem v Nemčiji izdelanih pisalnih pripomočkov griffix® je prva serija izdelkov na trgu pisalnih pripomočkov, ki razvija fino motoriko otrok. Tako jih na pisanje pripravi že v predšolskem obdobju. Združuje štiri pripomočke, ki tvorijo premišljen sistem: voščenko, svinčnik, roler s črnilom in nalivno pero.

Ergonomska oblika, ki so jo oblikovali učitelji in znanstveniki, spodbuja pravilen oprijem in tako pripomore k bolj naravnemu in sproščenemu pisanju in risanju v vsaki starosti otroka. Vsi pripomočki so tako popolnoma prilagojeni otrokovemu napredku. Ker griffix® že od samega začetka omogoča pravilen oprijem, se otroku kasneje ni treba navaditi na nov način držanja nalivnega peresa. Smeško na koncu pisala mu vedno pokaže, ali nalivnik drži pravilno.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Pelikan
Izdelano v Evropi Da
Leta od 6 let
Namenjeno dekletu, fantu
EAN 4012700965530
Koda izdelka HER_00965538_xx
Dodatki Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!